Ultima oră

2 tone de motorină din Transnistria urmau să ajungă ilegal în România

Ieri, în urma mai multor acțiuni de patrulare pe traseul Chișinău – Vulcănești, politiștii de frontieră au oprit în trafic un microbuz, de model Mercedes 313 CDI, condus de un moldovean de 24 de ani.

În urma controlului efectuat asupra microbuzului s-au depistat în salonul autovehiculului două butoaie, încărcate cu 2000 litri de motorină, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative. În timpul audierilor, tânărul le-a declarat poliţiştilor de frontieră că el avea rolul de curier, trebuia să ajungă în apropierea localității Giurgiulești.

La fel, din cercertările preliminare s-a aflat că motorina era adusă ilegal din regiunea transnistreană și urma să ajungă pe aceeași cale în România.

Cantitatea de motorină, în valoare de circa 36 mii lei, a fost ridicată în vederea confiscării și, împreună cu mijlocul de transport, au fost dislocate la sediul Direcției regionale SUD a Poliției de Frontieră. Cercetările pe marginea cazului sunt continuate de polițiștii de frontieră în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor şi identificării persoanelor implicate în activitatea ilicită.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *