Actualitate

Andrei Popov declară că PD are capacitate de a se mobiliza iar Lupu poate ajunge în turul 2

„Ceea ce am văzut eu în ultimile 3 săptămâni, lucrul s-a reflectat și în sondaje, eu văd un efort foarte serios pentru a-l aduce pe Marian Lupu în turul 2 și eu pornesc de la prezumția de lucru. Că obiectiv, fără niciun fel de încălcări grave, PD-ul prin resursele și pârghiile pe care le are obiectiv la ora actuală, poate să asigure candidatului chiar și fără prestația lui, un minim de 15-18 la sută”, a spus Popov în cadrul unei emisiuni la TV7.

El a mai spus că în în discuțiile cu oamenii din regiuni a înțeles că nu este om să nu știe despre Lupu, însă mulți nu știu de Năstase sau Maia Sandu.

„Eu mă duc în sate și vorbesc cu oamenii. Nu știu cu cine să voteze. În primul rând sunt multe sate în care nici nu-l știu nici pe Năstase nici pe Maia Sandu. N-am întâlnit unul din peste o sută cu care am vorbit care să nu știe cine este Dodon sau Lupu. În asemenea condiții oamenii ascultă primarul. Or dacă tu ai 480 de primari PD, care acoperă vreo 30 la sută din teritoriu. Vocea unui primar contează la intenții de vot, probabil 20-30 la sută”, a mai spus Popov.

El s-a referit și la ultimul sondaj de opinie, care arată o creștere importantă atât pentru PD ca partid, cât și pentru Marian Lupu candidat la funcția de președinte. “Noi vedem că doar în două săptămâni, sondajul a surprins două săptămâni din campanie, PD-ul a reușit aproape să tripleze, și eu cred aceste cifre. Am vorbit și cu realizatorii. Dar campania încă real nu s-a pornit. Și alegerile anterioare au arătat capacitatea PD-ului de a se mobiliza, ași aduna oamenii la vot”, a mai spus Popov.

Sursa: 24h.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *