Actualitate

Cât COSTĂ o excludere din CASA REGALĂ A ROMÂNIEI? Suma INFIMĂ primită de PRINCIPELE NICOLAE

Deși a lăsat să se înțeleagă că reprezintă un subiec tabu, principele Nicolae a ținut ca suma să fie scoasă la suprafață prin avocatul Radu Enache.

„Suma nu a fost mare, a fost echivalentul a 1.000 euro sau 1.000 de dolari, sa-si refaca viata in alta tara. E o suma mica pentru orice tara occidentala, daca vrei sa traiesti intr-un mod decent acolo. Aceasta suma nu era data pe toata durata vietii lui Nicolae sau pentru zeci si zeci de ani. Era vorba despre o suma mica pentru o perioada scurta de timp. Da, era o suma platita lunar.

Insa, in 2015, in toamna, el vine in Romania sa incerce sa lamureasca situatia presupusului copil, s-o chemam pe doamna respectiva la test, sa programam testul pentru anul urmator. Atunci, Principesa Margareta afla, ii trimite un e-mail foarte sever, dur, i se taie aceasta alocatie minima. De atunci nu mai are nici o suma, traieste muncind, colaborand, nu face caz de statutul lui si incearca sa traiasca precum un tanar din zilele noatre. Are colaborari pe Relatii Publice si in nici un caz nu a mai primit bani de la Casa Regala sau de la altcineva care sa-l sustina intr-un mod deosebit”, a spus avocatul Radu Enache la Antena 3. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *