Horoscop

Ce prezic astrologii pentru luna aprilie

Prima decadă din aprilie 2015 este foarte animată şi de conjuncţiile succesive Soare-Uranus şi Mercur-Uranus care au loc în Berbec şi sunt generatoare de efecte neaşteptate, neobişnuite şi înnoitoare, dar şi de răsturnări bruşte de situaţie, incidente şi accidente diverse. Sunt vizate în mod special semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn.

Cele mai puternice aspecte ale lunii aprilie 2015 le face Marte, aflat în Taur: un trigon pragmatic, ambiţios şi hotărât cu Pluto din Capricorn şi un careu complet dezinhibat şi lipsit de măsură cu Jupiter din Leu.

Trigonul Marte-Pluto da direcţia şi tenacitatea, iar careul Marte-Jupiter da exuberanţa şi curajul inconştient din care se nasc adesea faptele măreţe. Cine ştie să împletească efectele celor două aspecte poate avea realizările dorite.

Atenţie, însă, fiindcă există în această combinaţie un risc de fanatism care, coroborat cu influenţă din umbră a careului în curs de formare între Saturn şi Neptun, poate conduce la derapaje regretabile!

După producerea lor, cele două aspecte ale lui Marte sunt reactualizate/întărite de Mercur, care în a două parte a lunii aprilie 2015, face mai întâi un careu cu Jupiter, apoi un trigon cu Pluto şi în final o conjuncţie cu Marte. Taurii sunt în mijlocul evenimentelor, fireşte, dar o influenţă mixtă se răsfrânge asupra tuturor, într-un domeniu sau altul al vieţii.

Tot în aprilie 2015, Jupiter şi Pluto îşi schimbă sensul de mers (Jupiter îşi reia mersul direct, iar Pluto începe să retrogradeze). Această "reorientare" îi perturbă, îi face mai impredictibili, mai nărăvaşi.

Toate aceste evenimente astrale fac din aprilie 2015 o luna vie, tumultoasă, colorată, palpitantă, provocatoare, dar cu risc ridicat de acte necugetate, conflict, violenţă, accidente. Lucrurile pot scapă lesne de sub control, inclusiv în materie de finanţe, bunuri şi valori.

Mai multe detalii pe eastrolog.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *