Actualitate

De astăzi, începe Litoral pentru Toţi: Vacanţa pe litoralul românesc este mai ieftină

Tarifele propuse pentru oferta specială de şase nopţi de cazare/persoană, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie pornesc de la 205 lei de persoană, pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic dejun şi ajung la 605 lei/persoană (3025 MDL) pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului, tarifele pentru şase nopţi/persoană ajung până la 159 lei/persoană (795 MDL) la un hotel de o stea, fără mic dejun, în timp ce la un hotel de 5 stele se plăteşte 469 lei/persoană (2445 MDL), cu mic dejun.

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: Litoralul pentru toţi – varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi/persoană, ajung până la 765 lei/persoană (3825 MDL) pentru un hotel de 3 stele, în timp ce pentru un hotel de 5 stele, preţul unui astfel de sejur este de 985 lei/persoană (4425 MDL).

sursa: digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *