Frumusețe

Decoloarea părului acasă, cu ceai şi lămâie

Este foarte bine cunoscut faptul că femeile se plictisesc foarte repede de o anumit coafură şi vor permanent schimbări.

Numeroase studii au atras atenţia asupra efectelor negative pe care le are vopseaua clasică. Unele dintre ele chiar au ajuns la concluzia că există o legătură între cancer şi folosirea vopselei de par.

Dacă te afli printre femeile care nu folosesc vopsea ci caută soluţii naturale pentru a schimbă culoarea părului, atunci poţi folosi acest tratament.

Metodele naturale sunt perfect sigure, nu conţin ingrediente dăunătoare pentru piele şi, în plus, ajută la hrănirea părului şi a foliculilor.

Decolorarea părului acasă, pas cu pas
Dacă vrei că părul tău să fie mai luminos şi să aibă nişte reflexii deosebite, nu trebuie să apelezi la decolorarea părului. Ai nevoie de trei ingrediente pe care poate chiar le ai în casă în acest moment.

Decoloarea părului acasă, cu ceai şi lămâie

Ai nevoie de:

– 2, 3 linguri de apă fierbinte, în care să pui un pliculeţ de ceai de muşeţel. Se lasă la infuzat. După aceea, se adaugă în ceaiul obţinut o linguriţă de ceai şi zeamă de la o jumătate de lămâie.

Se amestecă ingredientele cu o pensula, până când se obţine o pastă omogenă. Se aplică apoi pe şuviţe de par şi se lasă timp de 15-20de minute, că să acţioneze. După aceea, se spală părul că de obicei, cu şampon şi cu balsam.

În câteva săptămâni, se pot vedea schimbări uimmitoare ale culorii părului, fără a folosi deloc decolorant. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *