Actualitate

Dorin Chirtoacă: Avem nevoie de aproape un an ca să înlăturăm consecinţele

„Ca să facem ordine vom avea nevoie de câteva săptămâni. Dar ca să lichidăm toate consecinţele, ne vom strădui ca până în toamnă să reuşim, dar cred că vom lucra până la sfârşitul anului”, a precizat edilul.

Dorin Chirtoacă s-a plâns că întreprinderea municipală „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” are prea puţini angajaţi din cauza bugetului mic. „Întreprinderea are vreo 300 de angajaţi, dar ar trebui 3000. De când eu sunt primar, de vreo două ori le-am majorat bugetul. Nu avem posibilitate, dar trebuie să le majorăm bugetul, iar numărul angajaţilor să fie măcar de cinci ori mai mare. La fel şi cu dotarea tehnică. Dar acum acest număr de angajaţi nu reuşeşte să facă faţă”, a remarcat edilul.

Dorin Chirtoacă a îndemnat locuitorii capitalei, după ce se va face ordine prin curți, să participe și la înverzirea capitalei. „Oraşul este ca după război. Numărul de arbori distruşi este de cel puţin şapte mii, dar cred că se ridică la zece mii. Acum fiecare dintre noi va trebui să sădească câte un arbore”, a îndemnat primarul de Chişinău.

Dorin Chirtoacă a mai spus că situaţia revine la normal şi că autorităţile au făcut faţă situației excepționale.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *