Actualitate

Două persoane au fost spulberate de un automobil în timp de traversau pe zebră

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22.00, pe bulevardul Dacia. Două persoane au fost spulberate de un automobil de model Opel în timp de traversau pe zebră. Una din persoane se află în comă.

Potrivit șefului Serviciului de Presă al Direcției Poliție a mun. Chișinău, Adrian Jovmir, șoferul în vârstă de 23 de ani, originar din Băcioi, a accidentat două persoane în timp ce traversau regulamentar bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Șoferul a fost reținut și documentat, în prezent fiind cercetat în stare de libertate.

Victimile au fost transportate la Centrul Național de Medicină Urgentă, fiind internate în stare gravă. Ofițerul de presă al instituției, Petru Craveț, a declarat pentru Realitatea.md că bărbatul de 26 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, aflându-se în comă de gradul II. Totodată, acesta a suferit fractura oaselor gambei stângi și contuzie a organelor interne. Acesta este internat în secția terapie intensivă a Spitalului de Urgență.

Pacienta în vârstă de 25 de ani a suferit o contuzie a coloanei vertebrale și fractură închisă a oaselor gambei drepte. Aceasta a este în stare stabilă și a fost transferată la o clinică privată pentru continuarea tratamentului.

Dacă expertiza medico-legală va stabili leziuni corporale ușoare, atunci șoferul riscă o amendă de 1.000 de lei și șase puncte de penalizare, iar dacă leziunile vor fi medii sau grave, aceasta ar putea fi cercetat penal și riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *