Sport

Finala Cupei Moldovei la fotbal va fi condusă de o brigadă de arbitri din Turcia

Arbitru la centru va fi Alper Ulusoy, care va fi ajutat de asistenţii Serkan Olguncan și Ceyhun Sesiguzel. ”În țara asta mică toți se știu, se cunosc. Am decis să apelăm la practica internațională aplicată la meciurile decisive și să nu punem presiune de prisos pe arbitrii noștri”, astfel a comentat decizia luată președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu.
Al patrulea oficial va fi Alexandru Tean (Moldova). Observator de arbitri FIFA a fost desemnat Vladimir Antonov, iar Delegat FIFA – Adrian Ixari (ambii, Moldova).

”Va fi un meci ofensiv de ambele părți. Surprizele pregătite le veți urmări în teren. Toți jucătorii sînt disponibili, dornici de a încheia sezonul pe o notă optimistă”, a declarat la conferința de presă, desfășurată astăzi la sediul FMF, antrenorul echipei Zaria, Vlad Goian. ”Nu avem nici un jucător accidentat. Toți se află într-o formă sportivă bună. Am toată susținerea lor, a conducerii clubului, iar la meciul final voi avea și sprijinul familiei, care a venit cu această ocazie din Italia”, a spus antrenorul formației Sheriff, Roberto Bordin.
Partida se va desfășura astăzi la ora 20.00, la stadionul ”Zimbru”. Prețul biletelor de intrare variază între 40 și 120 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *