Horoscop

Horoscop 10 martie 2017

Horoscop 10 martie 2017 Berbec

Stai şi chibzuieste profund, matur, fără grabă, pentru că poţi găsi o cale nouă de evoluţie într-un proiect important. Nu te aventură, însă, ia-o încet, verifică toate informaţiile pe care le culegi, şi aşează-le pe toate că într-o biblioteca foarte bine organizată, până ce se va formă o imagine de ansamblu foarte clară. Viziunea ta modernă şi originală va da roade foarte bine cândva, căci tu ai alt mod de a privi lucrurile, cu totul altfel decât cei din jurul tău, care sunt mai demodaţi, mai conservatori, mai fricoşi să încerce ceva nou. Prin exemplu personal, îi vei convinge că ai dreptate şi într-o zi vor fi de acord cu ţine. Nu renunţă deci să fii original sau diferit: acesta e atuul tău!

Horoscop 10 martie 2017 Taur

Viaţă nu e echitabilă niciodată, că atare, dacă tu eşti acum pe val şi urci spre victorie, altul, alături de ţine, suferă o mare pierdere. Orice meci are un învins şi un învingător. Orice joc are câştig şi pierdere. Acum tu bucură-te că eşti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet eşecul celui de lângă ţine. Asta e, roată norocului se învârte întruna… Altă dată tu erai cel învins care îşi plângea eşecul în timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde îţi era locul: în vârf. Încarcă-te de acest sentiment minunat al victoriei, şi nu te mai gândi că altul plăteşte un preţ pentru reuşită ta. N-ai plătit şi tu de atâtea ori înainte?

Horoscop 10 martie 2017 Gemeni

Ceva nu iese bine în planurile zilei, poate nu neapărat din cauza ta, ci a altor factori ce nu ţin de ţine şi care intervin când ţi-e lumea mai dragă. Ori te trezeşti cu o problema de sănătate nedorită, ori cu musafiri a căror prezenţa nu-ţi face nicio plăcere, ori cu un alt eveniment neplăcut care te obligă să renunţi la alte lucruri, poate mult mai amuzante, că să te ocupi de ceva mai trist şi mai urat. Nu te împovăra cu atmosfera sumbră lăsată dintr-o dată, ci rezolva cât mai repede problema iviţa că mai apoi să te poţi relaxa şi cu lucruri mai bune! E un hop neînsemnat şi trecător, nu-l trata că pe un dezastru, că nu merită.

Horoscop 10 martie 2017 Rac

Aveai o mare speranţa în suflet şi nu mai credeai că ea se va materializa vreodată, dar iată că întotdeauna merită să visezi, pentru că, mai devreme sau mai târziu, visele tale prind contur şi devin realitate. Acelaşi lucru simţi şi azi, când ceva ce ai dorit de multă vreme, un vis pe care aproape că l-ai uitat, se concretizează sub ochii tăi, spre marea ta fericire. Niciodată nu trebuie să renunţi să speri şi să visezi ceva anume, chiar dacă pare imposibil de atins, pentru că vin momente, că cele de azi, când ţi se oferă pe tavă exact ceea ce doreai!

Apasă aici următoare pentru a citi continuarea horoscopului 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *