Horoscop

Horoscop 17 mai 2017

Horoscop 17 mai 2017 Berbec
Nu aştepta azi miracole, nici întâlniri spectaculoase, deoarece soluţiile cele mai bune pot apărea în cele mai comune situaţii. Pur şi simplu treci prin cel mai banal loc pentru a întâlni exact persoană de care ai nevoie pentru a rezolva o situaţie minoră, în aparenţă, dar de care depinde viitorul altor acţiuni. Norocul vine într-un ambalaj tern şi obişnuit, fără a părea că are vreo valoare, dar, după ce te vei folosi de el, îşi vei da seama că era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignoră pentru că par neimportante, ci, dimpotrivă, caută-le pe acestea înaintea celor care ies primele în evidenţă!

Horoscop 17 mai 2017 Taur
Prietenia e cel mai de preţ dar pe care l-ai primit de la viaţă şi eşti de-a dreptul fericit că ai pe cineva alături de ţine capabil de imense gesturi de afecţiune faţă de ţine. Chiar dacă nu întotdeauna ştii să-i răspunzi la fel şi să-i oferi aceleaşi semnale de prietenie, primeşti atâta energie pozitivă încât eşti capabil să răstorni şi munţii cu ajutorul lui. Va veni o zi când îi vei întoarce serviciile în acelaşi mod, pentru că nu vei uită ce face pentru ţine. Ţine cât poţi de această relaţie care poate dura şi o viaţă întreagă, dacă ştii s-o dezvolţi şi mai ales s-o apreciezi la justă valoare!

Horoscop 17 mai 2017 Gememni 

Succesele de care ai parte la serviciu au un efect benefic asupra ta. Te schimbă, te fac mai bun, te transformă într-un ambiţios dornic de afirmare. Azi poate apărea şansă ta de a te remarcă, de a ieşi în faţă, dar ai grijă cum te foloseşti de roadele acestor evenimente de top, deoarece succesul te poate transformă şi într-o persoană de care tu însuţi nu vei fi mândru, că atare lupta cu infatuarea, aroganţă, complexul de superioritate. Da, eşti bun, dar nu trebuie să exagerezi cu laudă de sine sau cu impresia prea bună despre ţine însuţi. Lasă-i pe alţii să te remarce!

Horoscop 17 mai Rac
Chiar dacă unii au uitat de bunele maniere şi de amabilitate, nu pici şi tu în aceeaşi capcană, pentru că tu ai nişte resurse imense de bunătate şi generozitate prin care vei contracara perfect atitudinea lor urâtă. La nervii lor, tu răspunde cu calm. La critici, tu oferă laude. La agresivitate, tu dăruieşte blândeţe. Întotdeauna reversul medaliei e cea mai potrivită pentru liniştirea celor mai agitate ape, că atare fii exact invers decât cel din faţă ta, şi, până la urmă, tot se va retrage cuminte în carapacea să, ba chiar va începe să-şi revizuiască atitudinea agresivă şi faţă de ceilalţi. Tu eşti un simbol al liniştii pure încât îi poţi inspiră în mod fericit şi pe alţii!
Horoscop 17 mai 2017 Leu
Conştiinţa îţi atrage atenţia că faci ceva care nu se cuvine, ceva nepotrivit pentru reputaţia, renumele, imaginea ta de om cu scaun la cap, deci ar fi bine s-o asculţi şi să te opreşti înainte de a merge mai departe. Dacă e o chestiune de etică, de deontologie, de morală, e posibil să primeşti suficiente argumente subtile de pe margine care să te avertizeze asupra sensului incorect în care mergi, că atare apucă-te mai întâi să faci unele verificări. Analizează foarte serios ce e bine şi ce e rău şi abia apoi extrage concluzia. După aceea va veni şi acţiunea!

Horoscop 17 mai 2017 Fecioara
Eşti mai puternic decât crezi, deci nu te mai plânge întruna că nu ştii, nu poţi, nu ai, nu eşti pregătit. Deţii toate resursele necesare în interiorul tău. Ascultă ce-ţi transmite intuiţia, pentru că ea te trimite în direcţia cea mai potrivită. Nu te mai judecă singur atât de aspru, lasă auto-critică deoparte, nu-ţi mai pune în lumina doar defectele şi limitele, ci ai mai multă încredere în ceea ce eşti. Că să poţi ţinti sus, trebuie mai întâi să fii mai blând cu ţine însuţi, fără a-ţi mai pune singur beţe-n roate la tot pasul. Poţi!

Horoscop 17 mai 2017 Balanţă
Viaţă de cuplu este motiv de împlinire pentru ţine, deoarece partenerul te răsfaţă cu gesturi de afecţiune, copiii te înconjoară cu maximă iubire şi tu, la rândul tău, dăruieşti tot ce ai mai bun în suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiţi. Veştile bune curg din toate părţile, poate chiar apare şi un prilej de sărbătoare în familie, cum ar fi o logodnă, un botez sau alte evenimente care te aşează pe ţine în centrul atenţiei şi te încânta cu tot ce poate fi mai bun de la cei care ţin cu adevărat la ţine. Azi poţi spune cu mâna pe inima că eşti fericit!

Horoscop 17 mai 2017 Scorpion
Ai un mare vis în minte dar parcă nu-l mai poţi păstra doar pentru ţine. Începi să-l împărtăşeşti cu alţii şi vei descoperi atâţia oameni care au aceleaşi vise. Dacă v-aţi uni forţele, fiecare cu ce ştie mai bine, aţi putea grăbi momentul mult aşteptat al împlinirii visului. Ascultă părerile celor din jur, schimbaţi opinii, împărtăşiţi fiecare din experienţă proprie, pentru că fiecare are câteva ponturi bune pe care le-ar putea folosi şi alţii. Nu trebuie să păstrezi secretul asupra viselor tale, ci să încerci să ţii cont şi de sfaturile primite.

Horoscop 17 mai 2017 Săgetător

Eşti vesel şi te bucuri de tot ceea ce vezi şi îţi încânta inima. Dragostea este una din preocupările preferate ale acestei zile şi faci tot posibilul să fii mereu în compania persoanei iubite care te răsfaţă, pur şi simplu, de atâta afecţiune. Spiritul jucăuş care încă te cuprinde are totuşi şi o latura superficială, şi anume te face să te comporţi că un adolescent în relaţia cu sexul opus, încât faci declaraţii de dragoste fără consistentă, doar de dragul iubirii.

Horoscop 17 mai 2017 Capricorn
Cel mai de preţ lucru pe lume, în acest moment, ţi se pare iubirea care are de oferit pentru ţine cele mai plăcute senzaţii. Orele petrecute în compania celui drag ţi se par de neînlocuit şi trăieşti totul cu intensitate maximă. Dacă dragostea nu a intrat încă în viaţă ta, ea poate să se mijească acum la orizont întruchipată de o persoană care ţi se pare perfectă! Eşti gata să te îndrăgosteşti, dar, idealist cum eşti, ai tendinţa de a-l vedea pe cel drag într-o aura de personaj de poveste.

Horoscop 17 mai 2017 Vărsător
E foarte stimulativ să vezi ce bine evoluează lucrurile atunci când pui atâta suflet în ceea ce faci. Îţi place activitatea de care te ocupi, dar şi anturajul în care te afli, şi când toate merg excelent, e normal să ajungi la rezultate foarte bune. Şi viaţă sentimentală cunoaşte astăzi un val ascendent, de parcă relaţia în care eşti implicat ar ajunge mai repede la o etapă superioară ce îţi inspiră deja mai multă încredere în viitor.

Horoscop 17 mai 2017 Peşti
Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii paşi aduc deja şi primele piedici. Nu trebuie să te laşi influenţat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice început de drum, deci trebuie să-ţi menţii interesul viu, pentru că de hopuri nu scapă nimeni. Mergi mai departe, lupta cu ambiţie împotriva celor ce ţi se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru că succesul acestui proiect depinde enorm de voinţă ta, de energia pozitivă pe care o investeşti şi de curajul de a trece peste toate opreliştile, deloc puţine, care se vor ivi pe parcurs.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *