Horoscop

HOROSCOP 26 septembrie 2016

Berbec – Horoscop 26 septembrie
Se arată o oportunitate nouă în carieră, dar te cam ia prin surprindere, de parcă nu eşti pregătit să iei o decizie rapidă. Posibil să fie nevoie de un răspuns foarte prompt din partea ta, dacă accepţi sau nu provocarea, dar ţi-e puţin frică să schimbi macazul aşa, pe nepusă masă. Posibil să fie vorba de un salariu mult mai motivant sau de alte stimulente care te atrag spre nouă direcţie, dar ceva te face să amâni marile decizii, ori pentru că nu eşti foarte sigur de schimbare, în acest moment, ori pentru că ai alte obligaţii pe care nu le-ai dus încă la îndeplinire. Fă ordine în agenda ta de lucru că să te poţi gândi şi la această varianta.

Taur Horoscop 26 septembrie
Starea ta psihică nu e tocmai bună, eşti influenţat de cineva trist din anturaj care te acaparează cu probleme sale. Pentru că te regăseşti, cumva, în frământările sale actuale, aluneci încet spre aceeaşi zona emoţională negativă: depresie, teamă, nemulţumire, tristeţe. Dacă starea ta e direct legată de poveştile lacrimogene ale celui din faţă ta, prefă-te că nu le auzi sau măcar nu mai încerca să te pui mereu în pielea lui. Fiecare e cu norocul sau, la urmă urmei, deci lupta cu aceste stări care nu te caracterizează. Nu caută nod în papură cu orice preţ, pentru că vei găsi!

Gemeni Horoscop 26 septembrie
Pui multă pasiune într-o nouă perspectiva profesională care se deschide în calea ta. E atât de atractivă, de incitantă, de tentantă, încât nu poţi stă locului până nu parcurgi câteva etape dintr-un foc, la primul impuls. Totuşi, linişteşte-te un pic, ştii că eşti o fire cam impulsivă şi te aprinzi repede, iar situaţia de faţă, chiar dacă e promiţătoare şi interesantă, s-ar putea să necesite o evoluţie mai lentă şi mai atent administrată. E un progres, cu siguranţă, deja simţi că ai urcat un pic mai sus în planurile tale, dar totuşi încearcă să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung, etapă cu etapă, fără atâta grabă, că nu cumva să fie totul un foc ce arde repede.

Rac Horoscop 26 septembrie
Greu de spus dacă e o zi veselă sau tristă, de parcă ai avea parte de ambele fete ale medaliei în acelaşi timp. Afli veşti nu tocmai plăcute de la cei dragi, ceea ce, pe moment, te întristează, dar după ce trece şocul iniţial, vei găsi imediat soluţii. Totul e să nu te laşi copleşit de emoţia negativă care vine la pachet cu vestea cea proastă, căci totul are o rezolvare. Nu acceptă tristeţea în mintea ta, ci lupta cu starea emoţională care te paşte, pentru că numai cu un zâmbet pe faţă, un tonus optimist, şi cu încredere că se poate, vei depăşi cu brio chiar şi cel mai critic moment al depresiei.

Leu Horoscop 26 septembrie

Vin veşti bune legate de bugetul familiei, surprize plăcute legate de sosirea unor sume de bani, de plata unor datorii sau de o perioada în care simţi că stai ceva mai bine în acest plan. Este o zi de succes în afaceri sau alte chestiuni financiare, cum ar fi chiar o şedinţa de shopping reuşită ce te face să te simţi mult mai bine în pielea ta. Dar este şi o zi în care te preocupă mult viitorul şi te gândeşti din ce în ce mai serios să începi să înveţi ceva nou sau să aprofundezi ceea ce ştii deja, dar consideri că a venit vremea să te ocupi şi mai atent de carieră. E o evoluţie lentă, ai răbdare, dar eşti pe drumul cel bun!

Horoscop 26 septembrie 2016
Fecioara Horoscop 26 septembrie

Toate îţi merg de minune datorită oamenilor cu care faci azi echipa. Găseşti de fiecare dată partenerii potriviţi, care îţi seamănă sau au aceleaşi interese că şi ţine, şi cât timp vâsliţi împreună în acelaşi sens, nu ai motive de nemulţumire. Pentru a avea o zi de succes în ceea ce-ţi propui, trebuie să-ţi găseşti mai întâi colaboratorii de nădejde iar azi ai toate şansele să atragi alături de ţine exact oamenii perfect compatibili stilului tău de a fi, dar şi scopurilor propuse. Parcă aţi fi din acelaşi aluat, încât nici ţie nu-ţi vine a crede cum de v-aţi găsit!

Balanţă Horoscop 26 septembrie

HOROSCOP MINERVA
Horoscop săptămânal Minerva 25 septembrie – 1 octombrie 2016

HOROSCOP MINERVA
Horoscop săptămânal Minerva Leu 25 septembrie – 1 octombrie 2016

Carieră este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştii foarte clar cum îl vei gestiona. Deşi deţii toate resursele, calităţile, cunoştinţele pentru a-i face faţă cu brio, totuşi există undeva un ghimpe înfipt în inima ce nu te lasă să gândeşti totul pozitiv. Te temi, te frămânţi, îţi pui tot felul de întrebări cu tentă pesimistă, ceea ce nu ar trebui să caute la o fire puternică, aşa cum eşti tu! Adu-ţi aminte de momente în care te-ai descurcat de minune, chiar şi când a fost mai greu de atât! Dacă atunci ai putut, poţi şi acum, deci lasă frică deoparte!

Scorpion Horoscop 26 septembrie

Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie. Lupta cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de ţine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât ţine şi care te pot trage în jos după ei.

Săgetător Horoscop 26 septembrie

Atmosfera este cam apăsătoare în jurul tău, dar problema nu pare să fie la ţine, ci la oamenii din anturaj. Nimereşti într-un mediu în care planează unele tensiuni, printre persoane triste, dezamăgite sau marcate de diverse probleme personale şi e normal să te influenţeze şi pe ţine, Nu încerca să preiei pe umerii tăi necazurile lor, pentru că, oricât te-ai strădui tu să le ridici moralul şi să le oferi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul şi o vor face în continuare pe nefericiţii, pentru că aşa se simt ei bine. Cum nu ai niciun efect asupra acestor oameni supăraţi pe oricine, mai bine te concentrezi asupra propriilor tale preocupări, fără să pui la inima lamentările lor.

Capricorn Horoscop 26 septembrie
Te simţi blocat într-o situaţie neclară cu privire la bani, dar azi se poate ivi de undeva o soluţie, cum ar fi obţinerea unei amânări în plata datoriilor, o scutire de obligaţii financiare sau obţinerea unui credit prin care îţi poţi acoperi nişte cheltuieli stringente. Parcă simţi şi tu că mai respiri un pic după o perioada în care ai stat cu sufletul la gură, numărând fiecare bănuţ din portofel, dar această calmare a spiritelor are un efect relaxant asupra ta. Cât timp erai atât de obsedat de problemele băneşti, nici nu respirai, dar acum lucrurile se mai liniştesc, eşti la final de stres, deci cere şi acceptă ajutor sau sfaturi de la alţii!

Vărsător Horoscop 26 septembrie

Întâlnirea de astăzi aduce lumina în viaţă ta, de parcă ai cunoaşte exact persoană de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator, că atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia să discuţi. Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de ţine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte. Culmea, nu e unică, ai atât de mult noroc încât, dacă nu profiţi azi de şansă, ţi se va mai arată şi a două oară, dar, dacă eşti deja la a două încercare, trebuie să pui acum, repede, mâna pe şansă!

Peşti Horoscop 25 septembrie
Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă eşti supus unei judecaţi, s-ar putea să ţi se arunce în cârca o mulţime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie să găseşti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea să-ţi descopere pe undeva un punct sensibil, gata să te amendeze pentru asta, dar e posibil să ai o explicaţie forţe la cele întâmplate, că să scapi de eventuale urmări nedorite. Lupta pentru adevăr dar dacă eşti totuşi vinovat, recunoaşte şi repara de urgenţă!

Horoscop 26 septembrie 2016 oferit de Acvaria.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *