Horoscop

HOROSCOP 30 iulie 2015

Berbec
Dacă îţi vei uni forţele alături de colectivul în care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru că sunteţi foarte aproape de finish. Merită să faceţi un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar câţiva paşi înainte de punctul final, dar vi se cere o participare totală, pentru că sunteţi atât de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se întrevede deja la final sună promiţător şi va stimulează să trageţi tare pe ultima sută de metri.

Taur

Te apropii mult mai uşor de oamenii care îţi seamănă din cel puţin un punct de vedere: aceeaşi vârstă, aceeaşi profesie, acelaşi mediu social, pentru că acesta e punctul comun care facilitează primele discuţii. Aveţi multe de povestit împreună din acelaşi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuală prietenie. Nici ţie nu-ţi vine a crede să descoperi că mai sunt şi alţii care gândesc că ţine, au aceleaşi preocupări că şi ţine, preferă să facă aceleaşi lucruri, şi simţi nevoia să împărtăşeşti cu ei ceea ce va leagă.

Gemeni

Ieşi foarte bine dintr-o confruntare de forţe, pentru că te foloseşti de argumente logice, corecte, fără să te abaţi de la reguli şi legi, ceea ce te aşează într-o poziţie favorizată faţă de rivalii tăi. Aproape că jubilezi în faţă celor pe care îi vezi acum daţi la o parte pentru că nu au urmat căile cele mai bine. Acum vezi, pentru a câtă oară, că adevărul învinge, că nu se poate ajunge la succes fără să urmezi linia dreapta, deci fă tot posibilul să te comporţi ireproşabil şi să acţionezi că la carte. Dacă greşeşti, ştii că plăteşti, deci mai bine evita astfel de gesturi!

Rac

Ai la cine apela, la nevoie, priveşti în jurul tău şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot. Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, că atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că-ţi poate rezolva ţie cine ştie ce problema. Unii aruncă promisiuni în vânt, alţii se dau mari că-ţi pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile. Tot tu, de unul singur, eşti capabil să depăşeşti momentul!

Leu

Eşti atras pe o pistă falsă şi îţi vei da seama că ai consumat inutil timp şi energie mult mai târziu, după ce te vei fi implicat deja prea mult în această acţiune înşelătoare. Fii mai atent la detalii, pentru că sunt suficiente informaţii premergătoare care pot fi interpretate greşit, dar dacă ai analiză un pic la rece situaţia, ţi-ai da seama unde greşeşti. Cineva te împinge într-o direcţie amăgitoare, dar numai de luciditatea ta depinde dacă îi urmezi sfaturile sau te opreşti la timp, înainte de a fi prea târziu să mai repari ceva.

Fecioara

Ai o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă ţine. Influenţabil cum eşti de multe ori, eşti gata să-i cazi în capcană, pentru că se pricepe să umble la coarda ta sensibilă şi să te convingă, dar totuşi intuiţia ta rămâne alertă. Simţi că ceva e în neregulă cu felul sau de a fi şi, mai devreme sau mai târziu, vei înţelege cine este şi ce intenţii are. Chiar dacă eşti uşor de păcălit de măştile sale mincinoase, lasă loc şi raţiunii să analizeze situaţia, alături de suflet, pentru că aşa vei vedea şi lucrurile cele mai ascunse.

Balanţă

Primeşti o veste ce îţi strică toate planurile. E că un refuz final ce îţi taie tot elanul şi nu mai poţi merge mai departe pe acelaşi drum că înainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata în carieră ta, dar pe moment eşti un pic debusolat, neştiind încotro trebuie să mergi de acum înainte. Eşti nevoit să iei nişte măsuri rapide de schimbare totală a direcţiei şi e normal să nu fii foarte sigur pe ţine în faţă unei alegeri atât de drastice. De mâine lucrurile vor stă complet diferit.

Scorpion

Nimereşti într-un mediu ostil în care nu ai nicio plăcere a dialogului, a cooperării. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, că atare adună-ţi forţele înainte de orice încercare de a colabora cu lumea. Nu ai norocul de a atrage alături oameni care cred în aceleaşi lucruri, oameni uşor de condus sau de îndrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o dată, descoperi în jur rivali gata să-ţi strice ţie toate planurile. Mai bine te-ai descurcă singur, dar oricum nu poţi evita contactul cu lumea ce se va dovedi a fi un dezastru.

Săgetător

Primeşti un sfat care, pe moment, ţi se pare că blochează evoluţia unor proiecte şi eşti gata să-l tratezi cu indiferenţă. Dacă nu-l vei ascultă, va veni ziua când vei da piept cu roadele acestui sfat şi vei regretă atunci că nu ai ţinut cont de el la vremea potrivită. Chiar dacă acum, pe loc, ţi se pare că nu te ajută aşa cum ai fi dorit, acceptă-l, urmează-l întocmai, pentru că acest pont se bazează pe experienţă prin care a trecut deja cel care ţi-l oferă azi cu dragă inima. Ar fi păcat să-l respingi doar pentru că efectele sale nu se văd imediat. Vor apărea şi ele, dar ceva mai încolo!

Capricorn

Începi şi tu să te îndoieşti că planul la care munceşti cu sârg are sorţi de izbândă când atâta lume se opune ideilor tale. Nu te lua după orice dispută care se naşte, ci ascultă mai întâi argumentele contra. Unii nu ştiu decât să contrazică, să critice, să pună beţe în roate, fără a oferi soluţii viabile în schimb. Cel care ţi se opune azi cu atâta încăpăţânare nu are o idee mai bună, ci aşa îi place lui să comenteze tot ce aude de la alţii. Dacă ar avea un sfat, ar merită ascultat, dar dacă e doar un refuz şi atât, fără nimic care să-i susţină punctul de vedere, mai bine nu-i dai nicio atenţie.

Vărsător

Nu te mai gândi ce are altul de pierdut atunci când tu culegi laurii unei victorii, pentru că întotdeauna când unul urcă, altul coboară. Aşa e şi acum, tu eşti într-un punct de maxim, la apogeu, dar altul, în umbră, suferă o înfrângere. Lasă altruismul deoparte, bucură-te de şansă ta fără să cauţi nod în papură la succesul de care ai numai tu parte. De ce să te intereseze ce spune lumea, ce părere are cel pe care l-ai dat deoparte, cât timp eşti mândru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost să te gândeşti ce preţ a plătit altul pentru că tu să ajungi aici: acum contezi doar tu!

Peşti

În viaţă de cuplu s-a instalat rutină şi monotonia, dar poate că nu este chiar aşa de rău! Pentru că lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioada între ţine şi partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnită şi mai banală pentru a restabili normalitatea în relaţia voastră. Nu grăbi lucrurile, ia-le încet, pas cu pas, bucură-te de calmul care planează peste voi, pentru că ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie să le iei în pripă. Ştii şi tu că grabă strică tot, deci stai de vorba pe îndelete cu jumătatea ta că să vedeţi ce rol are fiecare în povestea pe care o trăiţi.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *