Horoscop

Horoscop 4 iulie 2017. Ce telefon primesc Scorpionii azi

Berbec

Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.

Taur

Joci un rol foarte important in viata unor persoane care nu-si mai gasesc calea, care nu mai au nimic frumos de care sa se agate pentru a reveni la lumina. Tu intri in calea lor ca o lumina clarificatoare, pentru ca esti un exemplu demn de urmat pentru ei, un exemplu de optimism, de succes si de creativitate care le-a demonstrat pe viu ca succesul este posibil, ca visele se implinesc si ca exista si lucruri bune pe lume. Fii alaturi de ei, incurajeaza-i, nu-i lasa sa alunece spre depresie, ci ofera-le tu un pont care sa-i ridice din nou la suprafata. Tu detii azi cheia revenirii lor la normal, deci da-le-o cu generozitate! Ei nu stiu ce sa faca, dar tu stii ce e bine pentru ei, deci vorbeste-le cat de multe solutii exista. Daca tu ai putut, pot si ei!

Gemeni

Ai mari rezerve sa pleci azi la drum, de parca ar fi o calatorie impotriva vointei tale. Ai dori sa fii in cu totul alt loc, ocupandu-te de altceva, dar daca e o obligatie, vei accepta cu jumatate de gura, de parca ai presimti ca la capat nu te asteapta ceea ce ti s-a promis. Daca ai putea amana deplasarile pe altadata, ai fi foarte multumit, pentru ca daca pleci cu o atitudine ostila si negativa ca cea care iti da azi tarcoale, practic vei atrage chiar tu in calea ta o serie de incidente neplacute care iti vor confirma presimtirile.

Rac

Vezi ca iti faci griji degeaba? Nu are rost sa te tot perpelesti in asteptarea unor vremuri mai bune, cand ele sunt chiar aici, la dispozitia ta. Totul e sa vrei si tu sa le vezi, pentru ca daca il iei pe nu in brate si spui tuturor cat de nefericit esti, aceasta stare prinde putere si o faci sa creasca si mai si. Renunta din acest moment la o atitudine de victima, de perpetuu nefericit, si incepe sa inlocuiesti aceste ganduri si cuvinte cu unele diametral opuse. Ai sa vezi cum iti creste vibratia si, de la cel mai mare pesimist trist si ingrijorat de orice, devii un om increzator luminos si sigur pe puterile sale. Totul e sa faci tu aceasta schimbare de optica, si asta cat mai curand!

Leu

Nu stii cum sa reactionezi in fata unui eveniment care poate fi trait in doua variante diferite. Ai putea sta sa astepti sa se sedimenteze lucrurile pana ce vei fi sigur ca au ajuns pe un nivel sigur sau ai putea interveni si tu ca sa grabesti lucrurile pentru a se ajunge mai repede la scopul propus. Desi e bine sa fii dinamic, gata mereu de actiune, se pare ca de data aceasta alegi pasivitatea, lasand totul sa se regleze de la sine si abia dupa aceea vei decide ce e de facut.

Fecioară
Te afli intr-o companie extrem de animata, dar parca nu-ti gasesti locul printre ei. Acestia mai mult te irita, te deranjeaza cu energia lor necontrolata, pentru ca nu reusesc sa se concentreze la un singur tel. Vor ba una, ba alta, si pentru ca isi risipesc fortele fara rost, ai senzatia ca te afli intr-un spatiu cuprins de haos. Cineva ar trebui sa-i organizeze pe toti, deci, daca tot ai descoperit unde e hiba, ce-ar fi sa preiei tu aceasta sarcina si sa-i determini pe toti sa se adune intr-o singura directie?

Balanță

Intotdeauna e bine sa ai pe cine te baza, sa ai un as in maneca pe care sa-l scoti la momentul oportun. E perfect daca, de-a lungul timpului, ti-ai facut o multime de prieteni, pentru ca nici nu stii cand vine momentul sa apelezi la vreunul dintre ei. Scoate din sertar colectia de carti de vizita si suna pe cel de care vei avea azi maxima nevoie, pentru ca va interveni in avantajul tau, cu ceea ce depinde de el. Tine minte ce a facut pentru tine, deoarece niciun serviciu nu ramane fara sa se raspunda cu aceeasi moneda.

Scorpion

Primesti un telefon de la o persoana de la care chiar asteptai o veste si esti fericit sa-i auzi vocea. Din relatia cu lumea azi primesti vesti foarte bune, invitatii care te bucura sau informatii utile de care te vei folosi cu succes foarte curand. Si tu poti transmite mai departe vesti optimiste unor persoane care spera sa le dai un semn de viata, deci aminteste-ti sa iei legatura si cu cei despre care nu stiai nimic in ultima vreme.

Săgetător

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la capat, deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet, ci continua sa spui cu tarie ca se poate!

Capricorn

Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura, daca vremea ti-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

Vărsător

Chiar daca nu vezi intotdeauna rezultatele catre care vaslesti sarguincios, nu-ti pierde increderea, pentru ca te afli in plin proces! Da, poate nu ai ajuns inca acolo unde ti-ai propus, poate mai ai ceva de muncit si de asteptat pana la scopul cel mare, dar primesti suficiente garantii pe parcurs cum ca lucrurile evolueaza asa cum trebuie si esti pe drumul cel bun. Asta conteaza acum cel mai mult, sa fii incurajat, stimulat, motivat sa mergi mai departe, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se cladesc lent si greu. Nu mai e mult pana la succes, deci continua tot asa, cu incredere deplina in tinta cea mai inalta!

Pești

Se stie ca intuitia ta e puternica, iar azi vei arata, inca o data, ca nimeni nu te poate pacali asa de usor. Mirosi minciuna de la o posta si iei masuri imediat, ca nu cumva sa te traga pe sfoara vreun profitor. Desi recunosti ca ai mai patit-o de multe ori inainte, de data aceasta nu te mai pacaleste nimeni, pentru ca ai de partea ta cele mai ascutite simturi care iti vor atrage imediat atentia asupra adevaratelor caractere ale celor din jur si care vor sa ti se bage pe sub piele. Nu le merge, ii vei tine la distanta si nu vei lasa pe nimeni sa te duca azi cu zaharelul!

Horoscop 4 iulie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *