Horoscop

Horoscop 4 mai 2017

Horoscop 4 mai 2017 Berbec
Nu ştii încotro să mergi, pentru că ai mai multe direcţii la fel de interesante, dar ştii cum se întâmplă de multe ori: când fugi după doi iepuri nu prinzi niciunul. Dar se poate şi altceva: din câte variante ai la dispoziţie, să nu fie bună niciuna şi ar putea să apară o altă, complet diferită pe care să merite să mergi. Încearcă să amâni marile decizii pe altădată, pentru altă zi, pentru că s-ar putea să mai apară detalii pe parcurs şi să regreţi atunci că n-ai mai aşteptat. Nu s-au terminat căutările tale, încă, deci nu spune ultimul cuvânt, deocamdată.

Horoscop 4 mai 2017 Taur
Calculezi resursele de care dispui, iar rezultatul sună de-a dreptul promiţător, încât ai curajul să ieşi la cumpărături. Meriţi un bonus, după cât de mult ai muncit, deci nu te zgârci şi nici nu te gândi neapărat la facturile care urmează, căci le vei plăti tu pe toate, pas cu pas, fără grabă. Când te dai peste cap pentru cine ştie ce cheltuieli imense, intri în panică, dar azi ai o atitudine destul de relaxată faţă de bani ce te ajută să faci puţină ordine prin bugetul familiei. Gândeşte pozitiv spre viitorul tău financiar, spune-ţi că poţi fi prosper, că vei câştigă atât cât îţi trebuie, că vei primi de la Univers toate resursele de care ai nevoie, şi vei vedea că aşa va fi! Evident, nu cere de la Univers să-ţi umple şi cămară: asta de ţine depinde!

Horoscop 4 mai 2017 Gemeni

Joci un rol important acum, la începutul unui proiect nou. Tu eşti deschizătorul de drumuri, eşti motorul care pune maşinăria în funcţiune, dar felul în care ajungi la rezultate depinde şi de contribuţia celor care ţi se alătură. Ar fi bine să fii tu liderul acestei acţiuni, pentru că ai toate calităţile necesare unui conducător de succes. Cine te are alături că tovarăş sau coleg de echipa, are numai de câştigat, deoarece ai mereu de oferit un sfat bun, o încurajare adecvată. Reuşeşti să-i mobilizezi şi pe alţii într-un proiect important şi nu refuzi nicio invitaţie de a te alătură unei noi aventuri incitante.

Horoscop 4 mai Rac
Dacă nu ai cu cine colabora astăzi, nu intră în panică. Numai trecând printr-un moment dificil îţi vei da seama că deţii tot ce ai nevoie pentru un succes deplin. Dacă pretinzi de la ceilalţi o implicare mai serioasă, ai fi dezamăgit, descoperind că partenerii tăi de lucru tot de la ţine aşteaptă soluţii, tot pe umerii tăi aruncă toate responsabilităţile. Că ştiai sau nu că ai asemenea talente de lider, azi le vei descoperi şi le vei valorifica cu brio, deci nu te lasă copleşit sau influenţat de cei care îl iau pe nu se poate în braţe. Tu poţi, deci arată!

Horoscop 4 mai 2017 Leu
Succes e cuvântul de ordine în tot ce se petrece azi în jurul tău, fie că eşti simplu participant la sărbătoarea altora, fie că tu eşti actor principal într-o reuşită de zile mari. E loc de petrecere, chiar, şi aduni lumea în preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zâmbete, de felicitări, de laude, de distracţie. Dacă altul e în centrul atenţiei azi, că cel care transmite lumii o veste minunată, fii darnic în vorbe bune, în complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sinceră. Ştii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseşte-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui. Replicile care se vor întoarce la ţine vor fi de zece ori mai amabile!

Horoscop 4 mai 2017 Fecioara
Argumentele contradictorii pe care trebuie să le gestionezi azi te duc într-un punct de iritare maximă, încât e normal să răbufneşti la un moment dat. În loc să priveşti conflictele din jur că pe un motiv de enervare, mai bine te-ai gândi dacă nu cumva îţi prezintă lucrurile dintr-o altă perspectiva. Poate pe moment eşti tentat să le respingi, să nu ţii cont de ele, dar mai târziu s-ar putea să le găseşti utilitatea. Nu refuză o idee doar pentru că e complet diferită de a ta. Nu le ştii tu pe toate şi nici nu ai întotdeauna dreptate, deci coboară tonul şi urechea la cel care îţi oferă azi o informaţie foarte bună.

Horoscop 4 mai 2017 Balanţă
Nu eşti în apele tale, dar ai norocul de a chema alături de ţine oameni care îţi inspiră încredere şi te ajută să ţii sub control emoţiile negative. Alege compania oamenilor maturi, a celor cu multă experienţă de viaţă şi ascultă sfaturile lor, pentru că ei îţi transmit soluţii concrete la problemele cu care te confrunţi. Dacă eşti în impas, fă o vizită unui frate mai mare sau cere sfatul superiorilor tăi, pentru că nu e o ruşine să nu ştii ce să faci în unele momente. Ei au trecut deja prin situaţii similare şi ar şti ce să-ţi spună că să treci şi tu de acest hop. Nu încerca să le faci pe toate de unul singur, pentru că azi primeşti soluţia de la alţii.

Horoscop 4 mai 2017 Scorpion
Chiar dacă e agitaţie în familia ta, încearcă să nu torni şi tu mai mult gaz pe foc. Dimpotrivă: tu poţi fi factorul de echilibru chiar şi în cele mai aprinse discuţii, pentru că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să vezi, în situaţiile contradictorii, calea de mijloc care să mulţumească pe toată lumea. Tu poţi să-i aşezi pe toţi la masă tratativelor, discutând cu ton scăzut, cu argumente logice, fără furtuni emoţionale inutile. Cineva trebuie să calmeze spiritele în casă şi tu eşti cel mai potrivit sol de pace! Dacă tu le vorbeşti liniştit şi amabil, nu se poate să nu dezamorsezi imediat tensiunile!

Horoscop 4 mai 2017 Săgetător

Degaji un aer misterios azi în ochii celor din jur, încât mulţi nici nu ştiu cum să se apropie de ţine. Pentru unii degaji prestanţa, respect, admiraţie, pentru alţii pari de nepătruns, ai un aer distant ce le spune tuturor că trebuie să ţină distanţă! Chiar dacă vezi în ochii unora teamă de a-ţi vorbi, fii tu cel care le deschide uşa spre dialog, cel care coboară la nivelul lor, pentru că aerul superior pe care îl abordezi nu e nicidecum un semn de infatuare sau orgoliu. Eşti, de departe, cu un cap deasupra multora, dar poţi folosi această poziţie superioară pentru a deveni un exemplu demn de urmat pentru alţii. Dacă tu ai ajuns aici, şi ei pot, deci arată-le cum!

Horoscop 4 mai 2017 Capricorn
Joci un rol foarte important pentru cineva drag care nu trece prin cele mai plăcute momente, dar tu eşti alinarea să, tu eşti balsamul de care are nevoie pentru a alungă frică şi a se simţi din nou în siguranţă. Prezenţa ta e exact vitamina de care avea nevoie cel drag şi îi oferi ceva din timpul tău, din energia ta, din ocrotirea ta cu maximă deschidere. Şi el a făcut multe pentru ţine cu altă ocazie, deci a venit vremea să îi întorci un serviciu similar, prin care ţi-a ridicat şi el ţie moralul cândva. Asta e prietenia adevărată, asta e iubirea reală, deci oferă cu sufletul plin, pentru că tu ai ce da, la cote maxime!

Horoscop 4 mai 2017 Vărsător
Eşti vedetă zilei, pentru că joci rol principal în activităţile tuturor celorlalte zodii. Cine te are alături, astăzi, are numai de câştigat pentru că tu deţii o mulţime de informaţii, de resurse, de calităţi care, puse în slujba celorlalţi, îi va scoate din cele mai complicate situaţii. Eşti motor de energie, susţinător, prieten, tovarăş, îndrumător, partener, orice e nevoie, că atare implică-te mai mult, nu stă pe margine, pentru că intervenţiile tale se vor dovedi a fi esenţiale în viaţă multor persoane. Unde pui tu mâna, se cunoaşte!

Horoscop 4 mai 2017 Peşti
Ai de ce să fii mândru de ţine când vezi cât de multă lume apelează la sfaturile tale. Mulţi se bazează pe capacitatea ta de a analiză corect situaţiile în care sunt ei implicaţi, pentru că ai un raţionament limpede, o judecată justă, ce se bazează pe imparţialitate şi detaşare. Tu nu treci nimic prin prisma emoţiilor, acum, deci vei putea să le oferi o părere avizată după ce ai verificat toate argumentele pro şi contra care îi vizează. Poţi juca, deci, rol de consilier, de judecător, de arbitru, iar decizia pe care o iau ceilalţi are la baza numai părerile tale.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *