Sănătate

Lucruri pe care nu i le spui medicului, deşi ar trebui

Câteva lucruri pe care nu i le spui medicului, deşi ar trebui să le cunoască
1. Îţi înşeli partenerul de viaţă. Nu este o informaţie pe care vrei să o faci cunoscută. Însă, medicul te poate ajută. Mai ales dacă apar unele boli cu transmitere sexuală. În astfel de cazuri, trebuie să se trateze atât persoană care a avut o relaţie extraconjgala, cât şi partenerii cu are a întreţinut relaţii sexuale.

2. Ai făcut avort. Poate nu vrei că partenerul de cuplu să ştie că ai făcut un avort la un moment dat. Poate este vorba despre un lucru pe care l-ai făcut înainte să îl cunoşti. Însă, este o informaţie pe care medicul ar trebui să o ştie. Mai ales dacă acum încerci să rămâi însărcinată, însă nu se întâmplă asta. Ar putea fi vorba despre un efect secundar al avortului.

3. Consumi prea mult alcool. Alcoolul dăunează sănătăţii. Este bine că medicul să ştie despre acest obicei al tău. Dacă vei consumă alcool, riscul de a suferi de cancer la un moment dat este mai mare. De asemenea, poţi avea probleme cu stomacul, cu ficatul etc.

4. Poate ai anumite preferinţe în dormitor. Este bine că medicul să ştie. Nu te va judecă. Însă, în anumite cazuri, pot să apară unele probleme de sănătate. De aceea este bine că medicul să fie la curent cu aceste informaţii.

5. Ai anumite probleme în timpul actului sexual. Poate când faci sex simţi un anumit disconfort, sau poate chiar durere. Indiferent de problemele care apar, este bine să i le comunici medicului, pentru a te ajută să le rezolvi.

6. Eşti însărcinată, dar nu ştii al cui este copilul. Poate eşti într-o relaţie, însă la un moment dat ai avut o aventură. Şi nu vrei că partenerul tău să afle. Însă, dacă nu îi spui medicului, ar putea să apară anumite probleme. Spre exemplu, putem vorbi despre boli genetice sau altele asemenea. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *