Ultima oră

O nouă rundă de privatizare

Concursul investiţional vizează privatizarea cinematografelor din oraşele Făleşti şi Leova. Preţul iniţial de vânzare constituie peste 1,2 milioane de lei, iar volumul minim al investiţiilor solicitate – 2,7 de milioane de lei, cu realizarea lor în decursul a 3 ani.

Concursul comercial este organizat pentru privatizarea acţiunilor statului dintr-o societate pe acţiuni şi a 18 întreprinderi de stat (complexe patrimoniale unice), precum şi un bun mobil. Preţul total al bunurilor expuse la concursul comercial constituie peste 743 de milioane de lei.

În data de 6 octombrie va avea loc licitaţia „cu strigare” pentru privatizarea a 12 bunuri, inclusiv 2 complexe patrimoniale unice, 4 complexe de bunuri imobile şi 6 construcţii nefinalizate. Preţul iniţial de vânzare al bunurilor expuse la licitaţie este de aproape 35 de milioane de lei.

Licitaţii „cu strigare” se vor desfăşura şi în perioada 12 – 16 octombrie, pentru vânzarea acţiunilor proprietate publică de stat din 28 de societăţi pe acţiuni. Suma scontată a mijloacelor financiare, rezultată din expunerea acţiunilor la Bursă, raportată la preţul iniţial de vânzare, constituie peste 231 de milioane de lei.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *