Actualitate

Oamenii Moldovei. „BAC-ul nu a fost atât de greu cum credeam”

Ei nu sunt subiect de titluri bombastice în presă, dar asta nu înseamnă că nu au nimic de spus. Așadar, continuăm rubrica dedicată oamenilor de rând și gândurilor ce-i frământă.

Catarina Sandu, 19 ani

„Sunt o tânără absolventă a Liceului „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, iar de curând am susținut examenele de bacalaureat, care nu au părut să fie atât de grele cum credeam. Eu sunt mulțumită de rezultatele examenelor. Am luat trei note de opt, iar acum aștept răspuns la cea de-a patra notă, pe care am dat-o la contestare”.

„Inițial, mă gândeam să îmi continui studiile peste hotare, dar am hotărât să mai zăbovesc puțin. Am mai multe oportunități și nu știu încotro să o iau. Aș fi vrut să îmi continui studiile muzicale aici în țară, doar că instituțiile noastre de profil nu sunt atât de dezvoltate ca cele din străinătate. Ca să nu pierd timpul, voi alege acum o altă specialitate”.

„Eu lucrez în domeniul muzicii de mai mulți ani. Muzica o să facă parte din viața mea și va fi principala profesie. În prezent fac parte din formația „Live Beat” și cântăm la diferite evenimente. Pe 19 iulie vom cânta în cadrul Complexului Etno-Cultural VATRA unde va fi organizat Festivalul Berii”. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *