Actualitate

Orange achiziţionează cel mai mare operator de cablu Sun Communications

Tranzacţia va permite Orange să intre pe piaţa serviciilor fixe şi de televiziune cu plată şi să ofere clienţilor servicii noi şi inovative, în particular servicii şi oferte convergente ce cuprind servicii fixe, mobile şi TV cu plată.

Compania Orange susţine că această achiziţie îi va permite lansarea ofertelor convergente inovative, pentru a deveni lider pe piaţa serviciilor oferite consumatorilor casnici.

Ambiția Grupului Orange este de a-şi consolida poziția de operator convergent lider în Europa, care furnizează Internet în bandă largă, servicii de voce pentru mobil şi fix, precum şi servicii TV cu plată.

Orange Moldova este cel mai mare operator mobil din ţară, cu peste 2 milioane de clienţi, care oferă cea mai bună acoperire 4G la peste 84% din populaţie.

Sun Communications este furnizorul de servicii TV cu plată lider din Moldova, după numărul de clienți, şi oferă servicii TV prin cablu şi digitale sub marca Sun TV clienţilor din Chişinău, Bălţi şi Cahul. Cu o ofertă ce include peste 172 de canale şi 25 de canale HD, Sun TV este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de televiziune prin cablu, cu peste 100000 de clienţi activi.

De asemenea, Sun Communications prestează servicii de Internet şi VOIP (voce prin IP) la peste 38000 clienţi din Moldova, oferind o conectivitate de până la 300Mbps. 

Moldova.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *