Politică

PLDM are alt lider, iar Filat trebuie să recunoască asta

Ok, am tot răbdat noi să vedem tăieri de panglici de către acest cetățean Vlad Filat, însă udatului noului drum din Viișoara cred că a umplut paharul. Ce treabă are un cetățean simplu, un muritor de rând, să umble pe la darea în exploatare a drumurilor reparate din banii publici și din contribuția oamenilor? Care este investiția lui Filat în drumul de la Viișoara și pentru ce a turnat apa aia pe asfalt? Nu se mai satură acest om de PR-ul ieftin, din banii statului! Degrabă apare tulburelul, se va duce la cules sau doar gustat din butoaie? Nu vrea să lucreze mai întâi, apoi să participe la astfel de evenimente?

Vedem că Filat se folosește de instituțiile statului și de banii oamenilor ca să-și refacă imaginea bună. Este ceva condamnabil și cred că într-o zi justiția asta a noastră se va autosesiza și va întreba la Guvern cine este Filat pentru Executiv de umblă cu lăudatul pe la instituțiile publice?!

Nesimțitul acesta de Filat ori se duce singur la eveniment și-l obligă pe Leancă să rămână la Chișinău, ori aleargă ca un cățeluș din urma premierului, să fie și el prezent acolo, ca o muscă sub coada calului. Vrea să-l eclipseze pe Leancă sau se teme că actualul premier va deveni mai popular decât șeful partidului? Pentru ce aleargă acest Filat pe la toate evenimentele unde se duce și Leancă?

Degrabă va fi coaptă și tăiată plăcinta aia mare și vor fi mâncate fructele în semn de protest față de embargoul rusesc. Leancă a anunțat că va participa. Deja cred că putem siguri despre prezența iluminatului acesta de Filat la același eveniment. De ce? Va spune că făina a fost făcută pe vremea când el era premier, respectiv el trebuie să se laude cu plăcinta frumoasă coaptă din făina făcută doi ani în urmă.

Să nu spună că face PR, Filat face trimitere, prin slugile sale, că de fapt încearcă să consolideze cetățenii țării. El de fapt nu este omul potrivit care să consilideze societatea, pentru că este primul premier din istoria Moldovei demis pentru careva acte de corupție și el este primul premier care se plimbă tot mai des prin Găgăuzia și privește fotbal cu separatiștii din Tiraspol. El este cel căruia îi este rușine de simbolurile statului și le dă jos de pe perete când vine cineva din stânga Nistrului. Cum se face că Filat „condamnă” acțiunile de trădare ale lui Formuzal, apoi se duce la el peste câteva zile și se pupă? Ce fel de consolidare este aceasta când de fapt susții separatiștii și teroriștii din Moldova?

Filat dă dovadă de cinism în fiecare zi și demonstrează de dimineață până seara că-i place foarte mult să se hrănească cu imagine din contul nostru, al contribuabililor. A fost taxat prin alungarea din Guvern, dar se vede că nu s-a învățat minte. Sper că după următoarele alegeri nu vom mai auzi de el. PLDM are acum alt lider și Filat trebuie să accepte asta. Nu are pentru ce să se mai zbată ca peștele pe uscat, pentru că vremea lui glorioasă a trecut, odată ce a furat țara aceasta în lung și în lat.

Calmează-te, Dle Filat!

Sursa: gandrabur.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *