Afaceri

Restaurarea şi vânzarea mobilei vechi, o oportunitate de afacere fezabilă

Este o afacere care se încadrează la reciclarea obiectelor folosite, cu excepţia faptului că tu vei avea grijă să restaurezi mobilă. 

Trebuie să reţii următoarele lucruri:

– Nu te vei îmbogăţi peste noapte, ci pe parcursul desfăşurării afacerii;
– Că orice altă afacere, va trebui să rişti, deci nu investi bani pe care nu-ţi permiţi să-i pierzi. Nu cumpără mobilă cu banii destinaţi plăţii facturilor lunare. Va trece ceva timp până să vinzi mobilă, deci ai răbdare;
– Onestitatea îţi va înflori afacerea, pentru că trebuie să fii sincer faţă de ţine şi faţă de oamenii cu care intri în contact.

Cum să cumperi şi să vinzi mobilă pentru profit:

Licitaţiile sunt cele mai bune locuri în care poţi găsi antichităţi pe care le poţi cumpără. Poţi caută licitaţii atât pe internet, cât şi în ziare. La aceste licitaţii participa oamenii care nu îşi permit să-şi cumpere mobilă nouă, aşadar trebuie să fixezi preţuri acceptabile.

Poţi cumpără orice fel de mobilă, construită din orice tip de lemn. După achiziţionarea acesteia, trebuie să te interesezi care sunt preţurile de pe piaţă. În funcţie de preţurile reale, îţi poţi fixă preţurile proprii. Transportarea mobilei o poţi face cu ajutorul unui vehicul spaţios. Dacă nu deţii unul, atunci poţi angaja un şofer care să te ajute oricând ai nevoie.

Mobilă trebuie să fie restaurată şi să fie prezentată în cea mai bună formă. Interesează-te de ofertele dealerilor de mobilă, fă-ţi publicitate în ziare, pe internet sau pe reţelele de socializare.

Poţi face fotografii obiectelor de mobilier şi apoi să le urci pe site-ul tău, astfel încât clienţii să vadă ofertele tale. Fiecare mobilă destinată vânzării trebuie să aibă o mică descriere a produsului, în care să fie prezentate aspecte privind lemnul din care este construită şi anul producţiei. Dacă mobilă arată bine, există şanse mari că oamenii să o cumpere, indiferent că este la mâna a două.

Restaurarea mobilei o poţi face chiar tu, dacă te pricepi. Dacă nu, poţi apela la cineva care să o îmbunătăţească pentru a o putea vinde.

Sursă: www.mytopbusinessideas.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *