Internațional

Simona Halep debutează astăzi la Australian Open împotriva chinezoaicei Shuai Zhang

Partida dintre Simona Halep și Shuai Zhang nu va începe mai devreme de ora 10:00, pe „Rod Laver Arena” din Melbourne, cu o capacitate de 14.820 de locuri.

„Cred că turneul este deschis oricărui rezultat. Cred că toată lumea are o şansă să se impună, cel puţin jucătoarele de top 10. Serena Williams îşi va reveni. Este puternică şi va trece peste această accidentare. Toate jucătoarele au accidentări, tocmai ce am trecut şi eu peste una. Nu e uşor să te antrenezi. Nu poţi fi 100% pe teren”, a spus Simona Halep.

Halep a lipsit de la turneul de la Brisbane, din cauza unei accidentări la tendonului lui Ahile, dar lucrurile s-au rezolvat la Sydney, acolo unde a jucat fără dureri în meciurile cu Karolina Pliskova şi Svetlana Kuznetsova. Totuşi, ea acuză o răceală după venirea la Melbourne.

„Mă simt bine acum. Am jucat mai multe zile fără durere. Sunt pregătită pentru acest turneu şi să rămân sănătoasă până la final. Speram să nu observaţi asta, dar sunt puţin răcită. Îmi curge nasul, dar e ceva normal. Nu e nimic periculos. Este de la aerul condiţionat”, a adăugat Simona Halep.

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Australian Open sunt sferturile de finală din 2014.
 
Sursa: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *