Internațional

Teroriştii îl ameninţă cu decapitarea pe Barack Obama

Mai mult, într-o înregistrare video, teroriştii îl ameninţă cu decapitarea chiar pe Barack Obama, la Casa Albă, şi avertizează că pregătesc noi atentate în Franţa şi Belgia.

Pentru a-şi transmite ameninţările către Occident, Statul Islamic foloseşte acelaşi decor. Întotdeauna are un ostatic ce urmează a fi decapitat, un călău cu faţa acoperită şi o suită de terorişti înarmaţi până în dinţi. Ţinta predilectă a avertismentelor rămân Statele Unite şi preşedintele Barack Obama.

„Acesta este un mesaj pentru întreaga lume! Aceasta va fi soarta oricui se va opune Islamului! Să ştii, Obama, că vom ajunge în America. Să ştii şi că îţi vom tăia capul în Casa Albă şi vom transforma America într-o provincie musulmană!”, amenință un terorist.

Teroriştii au un mesaj şi pentru Europa. Mai exact pentru Franţa şi Belgia, state pe care le ameninţă că vor fi ţinta unor noi atentate teroriste: „Vă avertizăm că vom veni la voi cu maşini capcană, încărcături explozive şi vă vom decapita. Suntem bărbaţi care nu se tem de nimeni. Vom institui legile lui Allah”.

Teroriştii ameninţă acum că vor decapita un pilot iordanian şi un jurnalist din Japonia. Pentru a-i lăsa în viaţă, teroriştii au cerut autorităţilor nipone şi iordaniene să elibereze o jihadistă de origine irakiană condamnată la moarte de justiţia din Iordania.

Este greu de crezut că Japonia şi Iordania vor accepta un astfel de schimb, mai ales că premierul Shinzo Abe a catalogat pretenţiile teroriştilor ca fiind absolut josnice.

sursa: digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *