Ultima oră

Teroristul Antiufeev CERE AJUTOR LA CEL MAI ÎNALT NIVEL de la Jirinovski

În interceptarea telefonică ajunsă în posesia redacţiei tsn.ua, aşa-numitul premier se plânge pe faptul că armata ucraineană înaintează tot mai mult spre poziţiile teroriştilor, chiar şi spre cele din Doneţk. În acest context Antiufeev cere de la Jirinovski orice fel de susţinere, în special "susţinere politică la cel mai înalt nivel".

"În pofida rezistenţei noastre foarte bună, noi nu ne vom menţine mult. Mizăm pe susţinerea dumneavostră politică. A dumneavoastră şi partidului pe care îl conduceţi. Avem nevoie de o implicare la cel mai înalt nivel", a cerut generalul.

În replică Jirinovski i-a promis pretinsului vice-premier nu doar susţinere politică, dar şi oricare altă de care ar avea nevoie. "Susţinere politică noi tot timpul vom acorda, dar voi aveţi nevoie şi altă susţinere pentru ca voi să puteţi contraataca", a spus liberal-democratul rus.

Antiufeev a remarcat că victoria armatei ucrainene în estul Ucrainei îl va face pe Poroşenko "lider în spaţiul european", iar acets lucru va deveni un pericol pentru securitatea ucraineană.

Potrivit tsn.ua, Vladimir Antiufeev s-a născut în Novosibirsk, iar pe 11 iulie, anul curent a trecut ilegal frontiera ucraineană. Ajuns în Fonţek şi luat angajamentele de vicepremier pe probleme de securitate. Îninate de asta, timp de 2 de ani a ocupat funcţia de şef al aşa-numitului Serviciu de securitate al regiunii transnistrene.

deschide.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *