Bună Dimineața

Unde e Ghimpu, acolo-i circ

Fiind cel care se crede un mare unionist și un mare apărător ale valorilor naționale, le-a călcat în picioare la propriu și figurat.

Nu a putut Ghimpu să se limiteze doar la o simplă depunere de flori la bustului marelui Luceafăr. Pentru a-și arăta cât de tare îl prețuiește și îl slăvește pe Eminescu, Ghimpu a continuat marele spectacol la președinție. A venit acolo cu un actor care s-a dat drept Eminescu. Ce bine că poetul nu mai este printre noi și nu vede în ce mocirlă a fost băgat. Acest actor a încercat să recite, cu chiu cu vai, o poezie în fața lui Ion Ceban, purtătorul de cuvânt al președintelui. În aces timp, cel mai tare se amuza Ghimpu. Domnule Ghimpu,  nu sunteți cu nimic mai bun decât cel care a ocupat fotoliul de președinte, arătând concerte de doi bani.

Cazul menționat nu este unicul spectacol de acest gen al liberalului. Ba iese cu sabia în fața jurnaliștilor și spune că Igor Dodon nu este președintele său, ba tot lui îi cere să îl demită din funcția de ministru pe un coleg din Partidul Liberal. Deci, este sau nu Igor Dodon președintele dumneavoastră, domnule Ghimpu?

Ghimpu tot încearcă să atragă atenția oamenilor, după eșecul de doi la sută în cadrul alegerilor din toamnă. Dacă va continua în același ritm, am putea avea un spectacol la circ cu Ghimpu în rol principal. 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *