Politică

Unde l-a fătat mumă-sa pe Grigore Petrenko?

Are 34 de ani. A fost ales de două ori deputat în Parlamentul RM, în 2005 și în 2010. Din 12 mai până la 28 august 2009 Grigore Petrenko a deținut funcția de vicepreședinte al Parlamentului. A fost ales ca președinte al Comisiei pentru politică externă și integrare europeană. Din 16 aprilie 2007 este reprezentant al RM la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Românofob de rasă.

Lucrează deschis pentru Rusia și împotriva RM.

Agresiv, violent, demagog, populist.

După „divorțul” cu Voronin, Petrenko a ancorat pe „lista„ lui R. Usatîi a partidului „Patria„. Acest „partid”, condus de Emil Ciobu, un antiromân de rasă, omul lui Lucinschi, care l-a ținut lângă el și l-a promovat cât a fost președinte. Lucinschi l-a făcut pe Ciobu ambasador al RM la București.

Atâta timp cât partidul este capturat, candidez pe lista partidului ”Patria”, a spus Petrenko. Iată cum motivează el decizia sa: ”Îl cunosc pe Renato de mult timp. Cred că vom învinge. Cunoscându-l pe Renato putem fi convinși că nu vom dezamăgi electoratul”.

MUTATIS MUTANDIS

De ce acest Petrenko crede că l-o fătat muma-sa în sala de ședințe a parlamentului și el trebuie să mai devină încă o dată deputat? A prins la gust? Pică banul fără eforturi? Individul acesta poate face un lucru simplu, concret? Să bată un par, de exemplu?

Aceștia, care se cred născuți pentru a fi doar deputați, trebuie scoși în câmp și puși să bată țăruși cu curul. Vreo patru ani. Un mandat măcar.

Chestia cu bătutul țărușilor e de la marele Fănuș citire.

T. Ochideveghe

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *