Actualitate

Alexandru Gatcan: Selectionata R. Moldova are sanse in preliminariile Euro-2012, dar nu stiu daca voi putea juca

Internationalul moldovean Alexandru Gatcan este multumit de tragerea la sorti a preliminariilor Euro-2012 de fotbal, care a avut loc duminica, la Varsovia.

„Consider ca sortii ne-au harazit adversari buni, mai ales ca jocul unor selectionate ne este cunoscut, deoarece am mai jucat cu ele, – a declarat jucatorul pentru TIMPUL. Olanda pare fi o favorita certa la calificare, dar cu celelalte formatii se poate de luptat pentru al doilea loc in clasamentul seriei E”, a adaugat Gatcan.

Alexandru Gatcan este un fotbalist moldovean, care din anul 2004 evolueaza in campionatul Rusiei. In anul 2008 el a semnat pentru FC Rostov, unde evolueaza si in prezent, avand bifate 40 de meciuri, marcand sapte goluri.

Fotbalistul face parte din lista jucatorilor moldoveni din Rusia, posedand dubla cetatenie, si nu stie daca va putea juca pentru echipa tricolorilor.

„In prezent sunt legitimat la FC Rostov, si doresc foarte mult sa joc pentru selectionata R. Moldova, insa totul depinde de cum va fi rezolvata problema pasapoartelor”, a opinat Gatcan.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *