IT&C

Antena C are un nou director

Victoria Bucataru este noua directoare a postului de radio „Antena C”, dupa ce Sandu Satnic a fost demis. Ea a fost aleasa cu unanimitate de voturi in sedinta de ieri a Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA).

Membrii CCA au votat, ieri, si o alta grila de programe – in exclusivitate productie autohtona. Noua directoare sustine ca postul de radio isi va creste nivelul corectitudinii la prezentarea informatiilor. „Vom respecta principiile de obiectivitate si pluralism, ne vom baza pe buna-credinta, pe independenta editoriala si pe interactivitatea cu ascultatorii; deoarece, pe parcursul existentei sale, postul a parcurs perioade diferite, speram sa facem ca audienta sa-i creasca”, explica Victoria Bucataru. Referitor la echipa, ea spune ca jurnalistii nu vor fi concediati, insa „cei care vor sa plece la alte institutii media nu vor fi opriti…”.

Cu ceva timp in urma, fosta conducere a postului „Antena C”, din cauza situatiei financiare precare, intentiona sa retransmita un post de radio rusesc, depunand in acest sens mai multe cereri la CCA, dar care au fost respinse. „Daca este posibila realizarea unei grile de programe autohtone, fara a retransmite alte posturi straine, am votat conceptiile noului director”, a declarat Valeriu Soltan, membru al CCA.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *