Ultima oră

ARHIVA TIMPUL // Oleg Voronin: votându-l pe Timofti, Dodon a răposat politic

Progenitura comunistului numărul unu a declarat pentru Agenţia Infotag, uzând de un joc de cuvinte, că Dodon, prin votul respectiv, n-a făcut epocă, ci urme, adică a maculat, ceea ce îl va împiedica să se reabiliteze în ochii societăţii în următorul deceniu.

„Cauza acestui vot le este cunoscută tuturor: Dodon a mai trădat o dată interesele ţării şi ale alegătorilor săi, deoarece nu dorea decât să-şi păstreze locul şi să se menţină pe linia de plutire. Dar i-a scăpat un aspect important şi anume: nu tot ce pluteşte emană un miros plăcut! Aşa se face că numele lui Dodon se încarcă azi, la rostire, de o conotaţie negativă”, consideră omul de afaceri.

În opinia sa, declaraţiile pe care Dodon le-a făcut apropo de regretele sale legate de acest vot sună ca nişte scuze stupide şi nu-i pot restitui respectul şi susţinerea cetăţenilor.

La 16 martie 2012, Igor Dodon şi colegii săi, Veronica Abramciuc şi Zinaida Greceanîi, au votat în favoarea candidaturii lui Nicolae Timofti la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. Înaintea votului, socialiştii au desfăşurat „un test la statalitate”. Ca urmare a suportului socialiştilor, Timofti a devenit şef al statului.

TIMPUL.MD / 17 martie 2016

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *