Actualitate

Bărbatul care s-a băgat într-o fântână pentru a scoate un salam a murit la spital

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din comuna Ipoteşti a decedat la Spitalul Judeţean Suceava, după ce s-a băgat într-o fântână pentru a scoate un baton de salam şi o pungă de lapte, el rămânând fără aer.

Ioan B. (58 de ani) obişnuia să-şi păstreze alimentele la rece în fântână. Când a vrut să scoată din fântâna o pungă cu lapte şi un baton de salam, a observat că găleata s-a rupt, iar cele două produse au ajuns pe fundul fântânii.

Astfel, suceveanul a evacuat apa din fântână cu ajutorul unei pompe, după care a chemat-o pe cumnata lui, pentru a-l ajuta să coboare în fântână să ia produsele. Când a ajuns pe fundul fântânii, Ioan B. a strigat la cumnata lui să cheme pe cineva în sprijin deoarece nu mai poate respira. Femeia a strigat după ajutor, în zonă aflându-se un vecin, împreună cu care l-a scos pe bărbatul rămas fără aer în fântână.

Cum Ioan era inconştient, cei doi i-au făcut manevre de resuscitare şi au sunat la 112. La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj SMURD, care a continuat manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu stop cardio – respirator resuscitat. Starea lui era încă de la început una foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte stare lui de sănătate, scrie adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *