Actualitate

BOMBĂ! Vladimir Voronin confirmă că Dodon a primit 3 milioane de euro de la Plahotniuc

„El aşa cere întotdeauna şi patru ani în urmă, împreună cu Greceanîi şi Abramciuc, l-a votat pe Timofti. El când a cerut aceste lucruri, trebuia să-şi amintească de aşa-numita lui biografie politică. Noi nu avem niciun temei, niciun argument să-l susţinem pe Dodon. Chiar în preajma acestor alegeri a făcut diferite declaraţii”, a declarat Voronin în cadrul unei conferinţe de presă.

„Că se numesc socialişti asta nu înseamnă nimic. Noi urmărim politica pe care o promovează şi o propune societăţii. Aceste relaţii cu Dodon nu o să se schimbe, chiar dacă o să câştige. Ne-a vândut pentru 3 milioane de euro”, a adăugat Voronin.

Anterior, mai mulţi foşti colegi de partid ai lui Dodon au confirmat că, în schimbul votului pentru Timofti, Igor Dodon ar fi încasat de la oligarhul Vladimir Plahotniuc 3 milioane de euro.

„Întrebaţi-l pe Dodon dacă este adevărat că l-a votat pe Timofti, pentru că a primit 3 milioane de euro. Puteţi să îl verificaţi cu detectorul de minciuni. Banii au fost oferiţi de cei care sunt interesaţi ca Timofti să fie preşedinte”, spunea fostul consilier al lui Voronin şi deputat PCRM, Mark Tkaciuk.

Că Dodon a primit 3.000.000 de euro de la Plahotniuc a spus-o şi Renato Usatîi, care a făcut mai multe dezvăluiri, care s-au adeverit ulterior.

Dovadă a faptului că Igor Dodon a părăsit PCRM la comanda oligarhului Plahotniuc sunt toate acţiunile acestuia care au urmat.


Amintim că anul trecut au fost făcute publici imagini unde Plahotniuc îi dă lui Dodon o pungă cu bani pentru finanțarea PSRM.

1. 11. 2016 / ARHIVĂ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *