Actualitate

Claudiu Târziu către Maia Sandu: Felicitări, acum trebuie să facă ceea ce a promis!

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru câștigarea alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova. Maia Sandu, Preseșdintele Republicii Moldova are acum la dispoziție și guvernul pentru a pune în aplicare reformele mult așteptate. Partidul AUR continuă să lupte pentru idealul mult visat de românii de pe ambele maluri ale Prutului.

“E oficial: președintele Maia Sandu are majoritatea parlamentară pe care și-a dorit-o. Felicitări! De acum nu va mai avea nici o scuză dacă nu va face ce trebuie pentru Republica Moldova. Sperăm să nu dezamăgească.

Vestea proastă este că opoziția este alcătuită numai din comuniști și bandiți. Vestea și mai proastă este că unioniștii nu au acces în Parlament. Cauzele profunde ale acestei situații vor fi relevate de o analiză serioasă, la rece. Iar concluziile acestei analize ne vor indica și cum trebuie să lucrăm asupra cauzelor, pentru a ne atinge idealul: reunificarea Basarabiei cu România. Căci lupta noastră, a AUR, pentru acest ideal continuă. Deocamdată am reușit să repunem Basarabia pe harta intereselor românești. Nu e puțin lucru, în condițiile date. Dumnezeu să ne ajute!”, a spus Claudiu Târziu pe Facebook.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *