CNA-ul condus de ex-consilierul lui Dodon „luptă” cu marea corupție! Prins că ar fi luat mită.... 550 de euro

publicat în Actualitate pe 15 Aprilie 2021, 09:43

Un șomer din Bălți a fost reținut de ofițerii Direcţiei Generale Teritoriale Nord a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență.

Șomerul în „raiul stataliștilor socialiști” ar fi pretins și primit de la mai multe persoane câte 550 de euro pentru a le ajuta să-și perfecteze permisul de conducere de categoria B.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul, anterior angajat al unei școli auto, ar fi susținut că ar avea influență asupra unor angajați ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Bălți şi că îi poate determina pe aceştia să îi favorizeze pe doi bărbați și o femeie la examenele practice. Pentru serviciile sale, acesta ar fi pretins și primit câte 550 de euro de la fiecare.

Reținerea a avut loc pe 14 aprilie, lângă Judecătoria Bălți, bănuitul fiind plasat în izolator pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 2000 la 3000 unități convenționale sau închisoare până la 6 ani.

Amintim că majoritatea fracțiunii PSRM din Parlament a fost implicată într-o scheme de spălare de zeci de milioane prin Bahamas. Ex-consilierul lui Dodon, vânează șomeri din Bălți și se laudă cu „rezultatele în lupta anti-corupție” expediend presei comunicate matinale.