Culinar.md

Cum faci cea mai BUNĂ friptură de porc. Un singur ingredient face toată diferenţa!

Ingrediente

800 g pulpă de porc, feliată subţire (6 bucăţi)
55 g unt
60 ml sos de soia
7-8 fire de ceapă verde
2 căţei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Untul se topeşte pe foc, într-o tigaie încinsă bine. Se adaugă sosul de soia şi se omogenizează. Ceapa verde se curăţă, se taie mărunt şi se sotează în uleiul încins. Când este aproape gata, se adaugă usturoiul mărunţit şi se mai lasă 1 minut.

Bucăţile de carne se dau cu sare şi piper, apoi se pun în tigaie, se acoperă cu un capac şi se gătesc 8-10 minute pe fiecare parte. Când capătă o culoare maronie uniformă, se ia capacul şi se mai gătesc 10-15 minute, la foc mediu. Friptura se serveşte caldă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *