Dorin Chirtoacă: „Agenții economici sunt impuși să scrie minciuni despre mine. Adevărații hoţi se află în Parlament şi Preşedinţie”

publicat în Actualitate pe 20 Iulie 2017, 14:07

Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că se dorește denigrarea și descreditarea acestuia. „Se vrea asocierea cuvântului „mită” cu numele meu”.

„Ceea ce se întâmplă este o bătaie de joc, un abuz și orice zi în plus de aflare a mea în arest – este un abuz din partea autorităților statului și nu voi înceta să spun acest lucru.

Vom ataca în judecată acțiunile Procuraturii, pentru arestarea care a avut loc și pentru că totul este o calomnie, inclusiv această chestiune de luare de mită. Solicit publicarea integrală a dosarului, pentru că acolo sunt o serie de acuzaţii nefondate. Se caută cu insistenţă altceva, sunt intimidați agenți economici și impuși să scrie mărturii minciunoase precum că aș fi cerut ceva de la ei.

E o acţiune politică din partea autorităţilor statului… Adevăraţii hoţi se află în Parlament şi Preşedinţie, în structurile de conducere ale statului R. Moldova, care ne prostesc cu tot felul de inițiative și concerte. Ne vedem la ora 14:00, la Curtea de Apel”, a declarat edilul capitalei. 

 

Timpul.md