Atitudini

Este bine cunoscut faptul că așa numita Mitropolie a Chișinăului și a Moldovei face parte din Patriarhia satanistă a Rusiei contrar canoanelor bisericii ortodoxe

Asta inseamnă că o mare parte a clericilor de la noi se roagă pentru sănătatea patriarhului satanist Kirill Gundeaev și pentru sănătatea criminalului Putin.

Este o mare rușine pentru cetățenii și credincioșii din R. Moldova. Acest dezastru se datorează lașității noastre și lipsei de valori autentice în rândul majorității populației.

Este adevărat că o mare parte din enoriași nu se pricep în politică, nu cunosc istoria neamului, inclusiv pe cea a bisericii.

Dar există pătura intelectuală și conștientă a societății care trebuie să le explice celorlalți care este adevărul și calea cea corectă, să insiste ca enoriașii să treacă bisericile noastre de sub cizma ocupanților ruși sub oblăduirea Patriarhiei Române.

Iar guvernarea poate și trebuie să ajute chiar acum ca acest proces să se desfășoare operativ și fără obstacole serioase. Avem exemplul bisericii ortodoxe ucrainene care se află pe cale să se rupă definitiv de biserica rusă. Este momentul extrem de potrivit ca așa numita Mitropolie a Chișinăului să fie radiată din registrul de stat pe motiv că face parte din biserica rusă care susține războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Dacă guvernarea noastră va continua să se întâlnească cu așa numitul mitropolit Vladimir Cantarean și acoliții lui, dacă nu va interzice acest cult pe teritoriul RM, dacă nu se va produce renunțarea la aparteneța patriarhiei ruse și trecerea la Patriarhia Română a bisericilor de la noi, vom rămâne de râsul lumii și nu ne va ajuta nici statutul de candidat de membru în UE.

Trebuie să depășim frica de revolta unor rătăciți și trădători. Majoritatea enoriașilor nu se vor împotrivi trecerii bisericilor din localități sub oblăduirea Patriarhiei Române, la fel ca și majoritatea preoților.

Iar minoritatea trădătorilor și idioților utili vor urla un timp și se vor liniști. Iar noi cu toții vom scăpa de o unealtă influentă a lumii ruse în RM și de rusine.

Tarlapan Igor

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Biserica Ortodoxa inseamna mai mult decit credinta in Dumnezeu . in lumea spirituala ! Biserica Ortodoxa se identifica cu istoria , cultura si demnitatea neamului ! Ce fel de demnitate mai poate fi atunci cind esti subordonat unei false biserici crestine precum cea rusa ?! Patirahul Kiril este general KGB-FSB , subordonatiii sai sint toti ofiteri FSB acoperiti . Este vorba de o biserica a lui Satan ! Ideia cu generalii KGB deghizati in slujitori ai bisericiii, apartine lui Stalin . Putin a preluat ideea . . Este o mare rusine pt Moldova sa mai aiba biserici subordonate Moskovei ! Rusine si tradare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *