ESTE OFICIAL! AUR a fost validat pentru participarea la alegerile din Republica Moldova

publicat în Moldova pe 8 Mai 2021, 07:41

 Este oficial: CEC a validat participarea AUR - Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova. „Asistăm la un moment istoric, un partid politic parlamentar transcende granița de pe Prut și are șanse mari să intre în Parlamentul de la Chișinău”, afirmă reprezentanţii formaţiunii.

“În ciuda declarațiilor totalitare făcute de fostul nepreședinte Igor Dodon, CEC a respectat legea și a demonstrat că acolo vorbim de profesioniști care știu foarte bine să își facă treaba.

Alianța pentru Unirea Românilor - AUR va participa la următoarele alegeri parlamentare cu o listă deosebită și va face ca, în data de 11 iulie, surpriza de la Chișinău să fie mai mare decât cea de la București.


Avem oameni foarte buni aici, avem oameni foarte buni și în România, avem oameni extraordinari alungați de acasă de o clasă politică iresponsabilă. Toți acești moldoveni trebuie să se regăsească pe lista patriotică a Alianței pentru Unirea Românilor” a declarat Vlad Bilețchi, președinte al Alianței pentru Unirea Românilor – AUR în Republica Moldova.

Alianța pentru Unirea Românilor a reușit în România să obțină 11% din mandatele de parlamentar într-un cursă electorală ce a dus în Parlamentul de la Bucureşti 44 de senatori și deputați.