Actualitate

FOTO // Incendiul de la Aeroportul Otopeni a fost stins; aproximativ 500 de persoane, evacuate

"Incendiul este localizat, nu mai sunt degajări de fum şi nu au fost înregistrate victime. Am realizat evacuarea persoanelor în mod coordonat către zona parterului, au fost evacuate aproximativ 300 de persoane", au anunţat, iniţial, reprezentanţii ISUBIF.

ORA 08.48 ISUBIF: Aproximativ 300 de persoane evacuate în urma unui incendiu la un fast food din terminarul Plecări – Aeroportul Otopeni

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate, duminică dimineaţa, din Aeroportul Otopeni în urma unui incendiu izbucnit la unul dintre fast food-urile din terminalul Plecări, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov (ISUBIF).

Potrivit sursei citate, au intervenit 3 autospeciale de stingere, 2 echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori al ISUBIF, precum şi firma privată de pompieri de la aeroport.

"Incendiul este localizat, nu mai sunt degajări de fum şi nu au fost înregistrate victime. Am realizat evacuarea persoanelor în mod coordonat către zona parterului, au fost evacuate aproximativ 300 de persoane", au anunţat reprezentanţii ISUBIF.

agerpres.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *