Actualitate

FOTO/ Opt acte false, depistate la trecerea frontierei moldo-română

Oamenii legii au stabilit că persoanele care au prezentat certificatele de vaccinare, la data imunizării nu se aflau în Republica Moldova. În timpul audierilor, persoanele au susținut că s-au vaccinat, iar certificatele sunt adevărate. Un alt conațional a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu semne rezonabile de falsificare, transmite safenews.md.

Documentul ar fi fost emis de autoritățile competente ale Greciei. Alți doi tineri au prezentat permise de conducere moldovenești, însă în urma unor controale suplimentare s-a stabilit că actelor le lipsesc anumite elemente de protecție.

Audiați, doi dintre bărbați au declarat că și-au perfectat documentele prin intermediari contra unor sume de 50 și 500 de euro. Cel de-al treilea conațional a refuzat să ofere explicații. Pe numele tuturor persoanelor vizate s-au întocmit procese verbale de constatare a incidentelor.

Documentele urmează să fie supuse unei expertize speciale pentru stabilirea legalității acestora. Cercetările vor continua până la elucidarea circumstanțelor și atragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *