Actualitate

HOROSCOP // 27 mai. Una dintre zodii va întâmpina multe obstacole astăzi

BERBEC

Nu te juca aşa cu banii de care dispui, pentru că azi eşti cam aerian şi eşti gata să închei tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenţa cu care manipulezi banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăţi pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate aşa cum ai crede. Cântăreşte mai atent orice tranzacţie financiară, oricât de măruntă, numără-ţi până şi restul pe care-l primeşti la cumpărături, pentru că eşti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cât să-ţi strice ziua.

TAUR

Nu stai prea bine cu banii şi nu te poţi baza pe alte surse decât pe cele obişnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie să fii foarte precaut în cheltuieli şi investiţii, pentru că e o perioadă periculoasă, când dacă nu eşti prudent, poţi suferi pierderi. Eşti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporţi matur în toate acţiunile care cer sume de bani şi nu faci excese de nici un fel. Posibil ca unele sume de bani să se ducă pe probleme de sănătate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai în vârstă.

GEMENI

Viitorul e foarte generos în oferte pentru tine, încât ai avea chiar şi mai multe variante la fel de interesante de ales şi nu ştii foarte clar pe care s-o alegi. Greu de crezut că te vei putea folosi de toate în mod egal, deci trebuie să depui un oarecare efort acum, ca să alegi doar una dintre căile asupra căreia să te concentrezi serios după aceea. Dacă vei încerca să joci pe două planuri simultan, s-ar putea să nu iasă bine nici unul, dar nici să alegi o cale şi tu să rămâi obsedat de cealaltă (ce-ar fi fost dacă alegeam planul B?) nu e în avantajul tău. Dacă tot te-ai decis, mergi pe calea aleasă şi du la îndeplinire sarcina asumată. Va ieşi foarte bine!

RAC

Fii foarte atent la informaţiile, sfaturile, ponturile pe care ţi le transmite astăzi un amic, pentru că efectele celor tocmai aflate vor fi foarte profitabile pentru tine. Ori e o mână concretă de ajutor întinsă spre tine de cineva drag pentru a duce la îndeplinire un proiect care te preocupă, ori e o idee rentabilă care merită pusă în aplicare imediat, pentru că nici nu ştii câte vor veni după aceea. Ba ai putea primi şi bani de undeva, poate complet dezinteresat şi necondiţionat, bani pe care îi poţi folosi în avantajul tău pentru o vreme. Nu te gândi ce se ascunde în spatele acestui gest: e chiar prietenie pură!

LEU

Prietenul tău cel mai bun îţi ridică unele semne de întrebare, pentru că nu-l simţi cu adevărat alături de tine, aşa cum te-ai fi aşteptat. Ba chiar s-ar putea să auzi unele vorbe prin anturaj care te fac să te îndoieşti de bunele sale intenţii, de ceea ce simte el pentru tine. Dacă intuiţia îţi atrage atenţia asupra unei feţe ascunse a prieteniei sale, fă tot posibilul să afli mai mult. E posibil să ascundă ceva în spatele amabilităţii sale, şi ar fi bine să afli ce înainte de a te păcăli. Nu înseamnă că îl vei da afară din viaţa ta, renunţând la o prietenie, ci doar că e bine să ştii realitatea, să nu mai crezi chiar tot ce spune, altfel te poate manipula cum doreşte.

FECIOARĂ

Eşti foarte ferm în deciziile acestei zile şi nu laşi loc de întoarcere. Ai ales o altă cale, complet diferită de tot ce se petrecea înainte, şi nu mai vrei să priveşti înapoi. Dai dovadă de tărie de caracter, de determinare, pentru că vrei o schimbare majoră în viaţa ta. Dacă te-ai tot întoarce înapoi de unde ai plecat, dacă ai regreta alegerea făcută, nu ar însemna decât să rămâi blocat între două lumi, între trecut şi viitor, între da şi nu, neştiind clar în ce ape te scalzi. Aşa, spui foarte sigur pe tine: gata, şi porneşti pe noua cale cu capul sus, chiar dacă nu ştii, deocamdată, încotro duce. Fii sigur că faci pasul cel bun!

BALANȚĂ

Dacă spui mereu că ceva lipseşte, îţi limitezi orizonturile şi pierzi din vedere ceea ce ai. Stai puţin şi cântăreşte situaţia aşa cum e în realitate, pentru că vei descoperi că sunt de toate pentru toţi. Nu lipseşte nimic din oferta zilei, ci vei găsi de fiecare dată exact ce ai nevoie, la momentul potrivit, pentru tot ce îţi propui. Nu insista să spui că nu deţii ba una, ba alta – că nu ai bani, timp, energie, chef, noroc etc – pentru că sigur le ai la dispoziţie, dar numai de tine depinde să le găseşti şi să le valorifici. Tot ce ai nevoie e accesibil chiar în faţa ta, dar nu ţi se bagă şi-n traistă!

SCORPION

Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană, pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile. Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te aştepta ca lumea să ţi le şi înţeleagă!

SĂGETĂTOR

Eşti blocat de ceva vreme într-o zonă sumbră încărcată de stres, griji şi frică, dar, dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că ai fost victima unui proces de îndoctrinare cu iz negativ de la cei care nu doreau ca tu să vezi lumina. Ţi-au inoculat zi de zi o anumită stare negativă pe care ai ajuns să o transformi într-un mod de a fi, dar azi începi să descoperi adevărul. E timpul să lupţi să te eliberezi de această stare nefastă, care ţi-a blocat evoluţia şi ţi-a înăbuşit potenţialul, dar tocmai pentru că a venit şi clipa să te trezeşti la realitate, tu nu trebuie să mai accepţi această manipulare!

CAPRICORN

Uneori e mai bine să te laşi purtat în derivă pe un ocean în furtună decât să încerci să vâsleşti cu orice preţ. Aşa vei păţi şi astăzi când toate încercările tale de a da explicaţii, de a convinge pe cei nervoşi din faţa ta, se vor solda cu iritarea şi mai mare a adversarului Ştii cum se spune: cel mai deştept cedează, deci ce-ar fi să fii tu înţeleptul care se retrage când simte că apele încep să forfotească? Lasă-i pe cel nervoşi să-şi verse năduful pe ceilalţi, dar nu pe tine, căci tu vei fi retras la timp ca să nu te atingă furtuna! Mai bine taci şi laşi uraganul să treacă pe lângă tine fără să te afecteze.

VĂRSĂTOR

Ai grijă cum îţi foloseşti azi glumele şi spiritul jucăuş, pentru că unii s-ar putea să nu înţeleagă corect atitudinea ta. Tu te simţi bine, ai chef de distracţie, glumeşti, râzi, dar altora numai de asta nu le arde şi le-ai putea strica dispoziţia. Păcat, ei nici nu ştiu cât de bine le-ar face dacă ţi-ar urma exemplul şi s-ar comporta la fel, deci mai insistă totuşi pe lângă cei trişti şi depresivi, pentru că joaca ta i-ar putea remonta şi pe ei, ca prin farmec. Dacă refuză cu orice chip umorul tău, lasă-i în pace! Nu te simţi tu vinovat pentru tristeţea lor, pentru că tu ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă să le smulgi un zâmbet.

PEȘTI

Nu te lăsa influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de tine depinde să nu te laşi oprit din avânt de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *