Actualitate

Horoscop / O zi importantă pentru una dintre zodii: Descoperă marea dragoste la locul de muncă

Berbec

Horoscop bani Berbec: Bucuriile devin productive, este recomandabil să negociați și să semnați contracte, iar calea se netezește către câștig.

Horoscop sănătate Berbec: Vreți să scăpați de bolile de care suferiți? Consumați ceai de afine care activează circulația venoasă și faceți masaj cu ulei de eucalipt care va menține sprinteneală, consumați ceai de sunătoare pentru un somn odihnitor.

Horoscop dragoste Berbec: O veche povețe de dragoste poate să reapară pe tapet, poate fi cineva din străinătate, un fost coleg de facultate; puteți reluă idila sau nu, important este că va crește încrederea în forță dumneavoastră de seducție.

Horoscop carieră Berbec: Sunteți direct responsabili pentru ceea ce se întâmplă în lumea din jur, realitatea înconjurătoare este produsul propriilor voastre gânduri, decizii și acțiuni.

Taur

Horoscop bani Taur: Astăzi va veți bucură de sprijinul financiar discret al unei persoane care preferă să rămână în culise și să urmărească atent destinația banilor donați.

Horoscop sănătate Taur: Rinichii dumnevoastră pot fi impulsionați cu ajutorul ceaiului din mătasea porumbului; iar circulația venoasă se poate stimula cu un consum de afine.

Horoscop dragoste Taur: Va îndrăgostiți lulea, este o zi numai bună pentru începerea unei povești de dragoste înfiripata în timpul unei călătorii.

Horoscop carieră Taur: În cazul în care va mențineți o atitudine obiectivă veți primi răsplată meritată atunci când opiniile dumneavoastră vor fi bine primite de cei alături de care lucrați.

Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Încercați-va norocul, căci astăzi aveți spor la negociat salariul dumneavoastră care poate crește considerabil datorită rezultatelor remarcabile în plan profesional din ultimul timp.

Horoscop sănătate Gemeni: Aspectul armonios al fizicului și al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasă a întregului organism.

Horoscop dragoste Gemeni: Neptun e planetă asociată cu visul, imaginația, fantezia, misticul și poezia și va stârnește nevoia sufletească de a comunică de la inimă la inimă.

Horoscop carieră Gemeni: Sfătuiți-va în taină cu aliații dumneavoastră de la serviciu; împreună puteți elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa în carieră.

Rac

Horoscop bani Rac: Se ivește o conjunctură care să va permită să intrați în posesia unei sume importante care să va ajute în procurarea celui mai dorit obiect la care râvniți de mult timp.

Horoscop sănătate Rac: Mâncați sănătos și ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism și pentru a însănătoși articulațiile; păstrați-va o greutate corporală corespunzătoare.

Horoscop dragoste Rac: Puteți începe o relație de dragoste sub auspicii promițătoare; vedeți lumea în roz și va transformați în romantici incurabili.

Horoscop carieră Rac: Dacă există activități inițiate și neterminate, ele merită reluate și duse la îndeplinire; momentul este prielnic și veți culege curând roadele muncii depuse.

Leu

Horoscop bani Leu: Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare.

Horoscop sănătate Leu: Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea.

Horoscop dragoste Leu: Va puteți îndrăgosti de cineva din cercul de prieteni, pentru că rezonati afectiv cu acea persoană.

Horoscop carieră Leu: Sfătuiți-va în taină cu aliații dumneavoastră de la serviciu; împreună puteți elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa în carieră.

Fecioară

Horoscop bani Fecioară: Gândirea dumneavoastră este excesiv de preocupată de problemele bănești care au șanse bune de reușită după ce va puneți în practică planurile personale.

Horoscop sănătate Fecioară: Sănătatea dumneavoastră este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacționați mai bine că oricând.

Horoscop dragoste Fecioară: Luna în semnul dumneavoastră va echilibrează, astfel încât să puteți duce discuții productive în relația de dragoste sau în intenția unei călătorii de relaxare.

Horoscop carieră Fecioară: Trăiți un moment prielnic pentru a va găsi un job nou, pentru a schimbă orientarea profesională spre folosul dumneavoastră.

Balanță

Horoscop bani Balanța: Un pont primit de la șef ori de la cineva aflat într-o poziție de autoritate poate fi lesne transformat într-un câștig bănesc concret.

Horoscop sănătate Balanța: Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale.

Horoscop dragoste Balanța: Relația de cuplu poate trece printr-o adevărată renaștere, grație trigonului regal, care netezește cutele trecutului, dând speranța viitorului.

Horoscop carieră Balanța: Simțiți nevoia de a va manifestă mai din plin creativitatea, având că rezultat o uluitoare ascensiune socială și economică.

Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Gândirea dumneavoastră este excesiv de preocupată de problemele bănești care au șanse bune de reușită după ce va puneți în practică planurile personale.

Horoscop sănătate Scorpion: Anulați problemele dumneavoastră psihologice nerezolvate, care se pot transformă în boli fizice, făcând o importantă curățenie în psihic, prin alimentarea onestității față de dumneavoastră înșivă.

Horoscop dragoste Scorpion: Afecțiune din plin puteți găsi într-o nouă relație care poate deveni profundă și benefică pentru dumneavoastră.

Horoscop carieră Scorpion: Carieră dumneavoastră ia avânt, va puteți implică cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar.

Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate să va creeze un câmp favorabil la nivel financiar; primiți oferte care să atragă după ele o promovare.

Horoscop sănătate Săgetător: Va bucurați de o stare foarte bună de sănătate pentru că v-ați ocupat de detoxifierea ficatului și a sângelui printr-un consum de alimente sănătoase și printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plată.

Horoscop dragoste Săgetător: Aveți nevoie de un timp petrecut în solitudine, pentru a încerca să descoperiți gradul de intensitate al sentimentelor față de persoană de lângă voi.

Horoscop carieră Săgetător: Străduiți-va să fiți clari cu cei cu care colaborați în privință performanțelor pe care le așteptați de la ei și astfel veți obține rezultatele dorite.

Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare.

Horoscop sănătate Capricorn: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasă pe un maxim de formă trebuie să va ajutați ficatul și plămânii printr-un consum de silimarina în asociere cu sucul proaspăt de citrice.

Horoscop dragoste Capricorn: Veți fi binecuvântați cu dragoste, fiindcă sunteți nu numai ce gândiți și inventați, ci și ceea ce simțiți sau visați, sunteți ceea ce credeți.

Horoscop carieră Capricorn: Aveți mult de câștigat pe plan profesional în urmă relațiilor cu partenerul de asociere care poate să va ajute prin ideile sale sau punându-va în legătură cu persoane sus-puse.

Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Gândirea practică, aplicată, va poate aduce aprecierea sub formă unei bonificații sau indemnizații din partea șefilor dumneavoastră.

Horoscop sănătate Vărsător: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniți la drum, cărora nu le mai bate inimă să iasă din piept.

Horoscop dragoste Vărsător: Puteți să înfiripați o idila care, alimentată de ambii parteneri, să se transforme într-o mare dragoste.

Horoscop carieră Vărsător: Cu o bună strategie și mult efort veți obține rezultate remarcabile pe plan profesional, preluați inițiativă în câmpul muncii, deveniți mai tenaci și mai harnici, mai încrezători în forțele proprii.

Pești

Horoscop bani Pești: Fiți cu ochii pe sus, căci azi banii pică din cer; această posibilitate este puternică; ocazia de a prospera se poate manifestă cu ajutorul prietenilor.

Horoscop sănătate Pești: Starea dumneavoastră emoțională evoluează dinspre bine spre foarte bine, o stare optimistă și entuziastă care va poate garanta o sănătate de fier.

Horoscop dragoste Pești: Felul în care vorbiți sau va comportați poate să-i determine pe cei din jurul dumneavoastră să va ia că model și chiar să se îndrăgostească de ființă voastră.

Horoscop carieră Pești: Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscata, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *