Horoscop

HOROSCOP 10 august: Taurii au parte de o surpriză. Află ce ţi-au rezervat astrele

Nici tu nu începe să-i cataloghezi pe ceilalţi în niciun fel, pentru că dialogul se va menţine pe un teren paşnic şi amiabil atât timp cât ştiţi să va apreciaţi corect unii pe alţii. Lasă bârfă, lasă judecăţile de valoare fără să-l cunoşti pe cel de lângă ţine. şi ai să vezi ce relaţie bună ai cu oricine!

Horoscop 10 august 2015 – Taur

Încearcă să te descurci singur în proiectul la care lucrezi, pentru că nu e recomandabil să spui tuturor ce ai de gând să faci. Cineva ar putea să-ţi fure ideile şi să te trezeşti mai târziu că ieşi al doilea într-o competiţie de idei, în timp ce câştigătorul jubilează pe seama ideilor furate de la ţine. Discreţia, prudenţă, tăcerea, izolarea – sunt soluţiile cele mai bune în situaţia de faţă, deci taci şi faci, şi abia la final poţi să te lauzi cu realizările tale. Nu e bine să baţi tobă prin sat, ci spune ce planuri ai doar la cel mai de încredere prieten. Nimeni altcineva nu trebuie să afle, deocamdată.

Horoscop 10 august 2015 – Gemeni

Modul unora ceva mai jucăuş şi mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu ştii foarte bine cum să tratezi impasul de faţă. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile şi piedicile şi vor să te influenţeze şi pe ţine să le priveşti la fel, că şi cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă te scoate din impas! Ce rost să vezi numai probleme la tot pasul când cu un zâmbet poţi trece peste toate?

Horoscop 10 august 2015 – Rac

Ascultă-i pe cei care îţi oferă sfaturi cu privire la viaţă ta sentimentală, pentru că ei sunt o oglindă foarte realistă în care poţi vedea lucrurile exact aşa cum sunt. Ei te trag de mânecă atunci când greşeşti, atunci când eşti furat de iluzie sau atunci când în spatele aparenţelor se află minciună, pentru că tu eşti prea implicat şi nu vezi situaţia clar şi sincer. Cel care îţi spune că nu te comporţi aşa cum se cuvine sau că partenerul tău nu e atât de corect pe cât ar trebui, chiar îţi vrea binele şi nu suportă să vadă că te amăgeşti singur. Fă acele schimbări spre care cel din faţă ta te îndeamnă, pentru că vor redresa viaţă în doi că prin farmec.

Horoscop 10 august 2015 – Leu

Decizia pe care o iei azi poate şoca pe multă lume tocmai pentru că schimbă complet lucrurile. Nu eşti atât de ferm de obicei, îţi plac schimbările radicale, dar azi eşti pregătit de o mare răsturnare de situaţie, eşti convins că e obligatorie de aceea eşti gata să dărâmi tot, că s-o iei mai apoi în cu totul alt sens. Chiar dacă schimbarea te sperie, spui gata, stop, până aici, că de mâine să refaci totul din temelie. Mulţi se întreabă de unde ai, brusc, atâta curaj, dar când eşti strâns cu uşa descoperi în ţine calităţi pe care nici tu nu ştiai că le ai.

Horoscop 10 august 2015 – Fecioara

Nu fi atât de sever atunci când îţi critici defectele sau când vorbeşti despre greşelile proprii, ci fii un pic mai blând. Ai tendinţa de a prelua pe umerii tăi mai mult decât meriţi, şi să spui despre ţine că eşti cel mai groaznic… cel mai rău… cel mai… Nu exagera, nu-i deloc aşa, deci îndulceşte un pic tonul şi descoperă că, pe lângă lista de puncte slabe şi defecte pe care singur ţi-ai completat-o într-un moment de furie, ai o altă lista, poate şi mai bogată, cu trăsături demne de toată laudă. Scoate-le pe acestea în evidenţă, pune-le pe ele la treaba şi iartă-te! Nu meriţi auto-critică această dura la care singur te supui.
Horoscop 10 august 2015 – Balanţă

Dacă tu eşti prins într-un punct mort şi simţi că nimic nu se mai mişcă, ascultă de cineva imparţial de pe margine care are pentru ţine cel mai eficient stimulent. Chiar dacă tu, pe moment, eşti gata să abandonezi orice lupta şi să spui că nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplu oferit de tovarăşul tău mult mai energic, ce multe soluţii mai există totuşi!. Ascultă-l, urmează-l, molipseşte-te de la el, şi vei vedea că ceea ce considerai că este un eşec sau un capăt de drum, e de fapt cea mai incitantă provocare pentru a demonstra ce resurse fantastice de ambiţie poţi avea, dar ele nu ies la iveală decât atunci când îţi este mai greu!

Horoscop 10 august 2015 – Scorpion

Te preocupă mult starea de sănătate ale celor mai în vârstă din familie. Un părinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme şi tu încerci să-i fii alături cât poţi. Eşti pregătit să-ţi asumi sarcini pentru binele lui, chiar de-ar fi să-ţi sacrifici complet programul doar pentru a-l îngriji. E modul tău de a-i arată cât de mult apreciezi grijă pe care şi el ţi-a oferit-o cândva, acum fiind rândul tău să-i fii de ajutor la greu. Ba chiar te simţi mai bine că vezi măcar o schiţa de zâmbet de mulţumire pe chipul sau, ceea ce-ţi da încredere că prezenţa ta i-a fost de ajutor.

Horoscop 10 august 2015 – Săgetător

Azi, te vei uită în buletin să vezi ce vârstă ai, pentru că, în adâncul sufletului, te mai simţi că un copil pus pe soţii. Adu-ţi aminte de vremea când erai lipsit de griji, toate erau frumoase, nicio frică nu-ţi afecta inima sau mintea şi erai liber să faci ce vrei. Ai şansă de a te comportă la fel şi astăzi, pentru că o atitudine jucăuşă, libertină, optimistă se va dovedi a fi perfectă pentru orice situaţie. Fiind atât de vesel şi de detaşat de orice problema de om matur, vei atrage mai mult atenţia prin lumina pe care o emani. Unii vor simţi nevoia să te răsfeţe mai mult, alţii să te ocrotească, şi zău că-ţi place postura această de alintat. Cui nu i-ar conveni că lumea să îi înconjoare de atâta iubire, simpatie, popularitate?

Horoscop 10 august 2015 – Capricorn

Fii critic, ai tupeu, fii stăpân pe ţine, fă un pas înainte şi arată la ce eşti cel mai bun, fii tu însuţi pentru că e un moment în care aceste trăsături ale tale joacă un rol esenţial pentru rezolvarea unei probleme. Dacă ai stă modest în banca ta şi ai trece cu vederea lucrurile care nu-ţi convin, nu ai face altceva decât să laşi nepriceputii să te depăşească. Trebuie să arăţi că nu eşti dispus să faci compromisuri ci că ai nişte principii solide de la care nu te abaţi şi că eşti gata să te lupţi pentru a arată că tu ai dreptate! Cu siguranţă azi eşti cu un pas înainte şi cu un cap deasupra!

Horoscop 10 august 2015- Vărsător

Viaţă e că o sinusoidă: acum eşti jos, acum eşti sus, într-o continuă evoluţie. Acum, pentru puţin timp, eşti jos, dar începi să urci! Chiar dacă nu-ţi ies întotdeauna lucrurile exact aşa cum ai dori, nu trebuie să le priveşti că pe un capăt de ţară, ci doar că pe încă o lecţie primită de la viaţă. Da, poate acum, pe moment, ai fi tentat să spui că nu ai ceea ce ai visat, dar mai bine accepţi situaţia cu maturitate, pentru că de aici începe o altă cale pentru ţine. Acceptă, recunoaşte unde ai greşit, analizează la rece ce a lipsit din tot acest demers că el să ducă spre un succes deplin, discuta şi cu alţii care au trecut prin situaţii similare şi apoi extrage concluzia cea mai adecvată pentru a trece mai departe cu tema făcută cu brio. Nu e deloc un eşec, nu e deloc un final fără întoarcere, ci doar un episod din drumul tău lent către un viitor succes.

Horoscop 10 august 2015- Peşti

Veştile care sosesc de departe te îngrijorează, te pun pe gânduri sau te fac să pierzi încrederea că planurile pe care ţi le-ai făcut înainte mai au sorţi de izbândă. Nici călătoriile nu sunt de bun augur astăzi, încât ar fi bine chiar să le amâni pe altădată. Ceva nu funcţionează conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate maşină îţi creează probleme sau ceea ce ar fi trebuit să te aştepte la destinaţie lasă mult de dorit, încât deplasările acestei zile sunt motiv de dezamăgire profundă. Dacă le poţi lasă pe altădată, reprogramează-le fără să stai pe gânduri.
sursa: teotrandafir.com


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *