Horoscop

Horoscop 11 iunie 2016

Berbec

Eşti o companie plăcută, deci să nu te mire că intri în centrul atenţiei oriunde ai merge. Ai chef de distracţie, găseşti mereu replică sau glumă potrivită în orice împrejurare, iar atitudinea ta jovială îi stimulează şi pe alţii la o activitate veselă, că aceea din weekend. Fii tu cel care mobilizează prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o ieşire în oraş, o drumeţie prin împrejurimi sau măcar da un telefon cuiva, pentru că spiritul tău copilăros şi vesel va aduce sigur un zâmbet pe chipul celor pe care îi vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zâmbet larg pe buze.

Taur

Modul unora ceva mai jucăuş şi mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu ştii foarte bine cum să tratezi impasul de faţă. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile şi piedicile şi vor să te influenţeze şi pe ţine să le priveşti la fel, că şi cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă te scoate din impas. Ce rost are să vezi numai probleme la tot pasul când cu un zâmbet poţi trece peste toate?

Gemeni

Adu-ţi aminte de o sarcina pe care nu ai dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut, şi care acum trebuie terminată de urgenţă. Aruncă o privire înapoi, pentru că acum deţii toate resursele pentru a o încheia cu brio şi pentru a o şterge mai apoi de pe lista de restante. Că e vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai uşor. Că atare, ocupă-te un pic şi de lucrurile uitate printre amintiri.

Rac

Lumea te ajută să scoţi ce ai mai bun din ţine, pentru că prezenţa unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a ieşi dintr-o pasă dificilă. Ei te susţin, te îmbărbătează, îţi arată cât de bun eşti, şi primeşti încurajările lor că pe o porţie de vitamine. Renasti, pur şi simplu, eşti mai sigur pe ţine, mai încrezător, pentru că te simţi susţinut de aceşti oameni care au încredere în ţine. Numai în medii populate, cu cât mai multe persoane te simţi în largul tău, că atare ieşi unde vezi cu ochii pentru a întâlni oameni cât mai diverşi. Fiecare are ceva interesant să-ţi transmită.

Leu

Un amic te-a rănit profund cu mai mult timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, eşti dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare. Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pică în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la ţine o reacţie agresivă, pe care să ţi-o arunce mai apoi în cârca, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: „vezi, acesta e cusurul tău!” Fii tu cel blând, cel înţelegător, cel împăciuitor, şi nu-l lasă să te enerveze şi mai tare. Dacă e deştept, va acceptă împăcarea.

Fecioara

Nu te mai gândi ce are altul de pierdut când tu culegi laurii unei victorii, pentru că întotdeauna când unul urcă, altul coboară. Aşa e şi acum, tu eşti într-un punct maxim, la apogeu, dar altul, în umbră, suferă o înfrângere. Lasă altruismul deoparte, bucură-te de şansă ta fără să cauţi nod în papură la succesul de care ai numai tu parte. De ce să te intereseze ce spune lumea, ce părere are cel pe care l-ai dat deoparte, cât timp eşti mândru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost să te gândeşti ce preţ a plătit altul pentru că tu să ajungi aici: acum contezi doar tu.

Balanţă

În viaţă de cuplu s-a instalat rutină şi monotonia, dar poate că nu este chiar aşa de rău. Pentru că lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioada între ţine şi partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnită şi mai banală pentru a restabili normalitatea în relaţia voastră. Nu grăbi lucrurile, ia-le încet, pas cu pas, bucură-te de calmul care planează peste voi, pentru că ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie să le iei în pripă. Ştii şi tu că grabă strică tot, aşa că stai de vorba cu jumătatea ta pentru a vedea ce rol are fiecare în povestea pe care o trăiţi.

Scorpion

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu ţine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţă ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

Săgetător

Parcă toate bat pasul pe loc şi, pentru o fire grăbită şi agilă că ţine, ritmul acesta de mers ţi se pare că de melc, de-a dreptul frustrant când tu te grăbeşti să ajungi mai repede la nişte roade cărora le acorzi o semnificaţie aparte. Ar fi trebuit să înveţi deja că lucrurile cele mai bune în viaţă, sunt cele care se clădesc încet, că atare acceptă acest ritm lent, oricât de enervant ar fi, pentru că se va dovedi a fi mult mai bun pentru ceea ce vei obţine. Dacă te-ai grăbi, ai scapă din vedere unele detalii care vor deveni mai apoi un motiv pentru a te întoarce din drum.

Capricorn

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că ai mai avea nevoie de câteva ore pentru un anumit scop şi nu ştii de unde să le scoţi. E o chestiune de organizare eficientă a orelor pe care le ai totuşi la dispoziţie, renunţând, pe cât posibil, la sarcinile care nu sunt urgenţe, la treburile minore care mai pot aştepta, la sarcinile pe care le mai poţi pasă şi la alţii. Iată câte soluţii ar mai fi la dispoziţie şi, dacă te foloseşti de ele, vei vedea dintr-o dată cât se goleşte lista ta de sarcini şi vei găsi acele ore de care mai ai nevoie. Poţi începe să faci puţină ordine prin agenda şi să dai afară ceea ce nu e obligatoriu în acest moment.

Vărsător

Nu te aruncă aşa, la prima vedere, spre nouă direcţie care se prefigurează acum la orizont. Cel puţin nu fără a-ţi calcula bine resursele de care dispui. Ai putea fi tentat să investeşti toată energia pe o carte, fără să îţi dai seama, acum, dacă o vei putea drămui până la capăt. Ai nevoie, mai întâi, de o analiză la rece, a preţului cerut în acest proiect, că nu cumva să spui da şi mai apoi să-ţi dai seama că nu-i poţi face faţă. Dacă eşti sigur că deţii tot ce ţi se cere, acceptă şi implică-te, dar nu uită de moderaţie, de echilibru, de prudenţă. Excesele te vor costă mult.

Peşti

Chiar şi în iubire e nevoie de raţiune, că atare tu vei fi azi capul acela limpede care va lua decizii bune pentru amândoi. Dacă partenerul trăieşte într-o lume visătoare, cu fluturaşi şi îngeraşi, îndrăgostit lulea, revino tu un pic cu picioarele pe pământ şi priveşte lucrurile aşa cum sunt, fără a le idealiza şi a le vedea mai frumoase decât sunt. Dacă amândoi aţi fi la fel de orbiţi de amor, aţi putea scapă din vedere unele detalii importante care, mai devreme sau mai târziu, va vor cere mai multă atenţie. Tu eşti cel care analizează azi lucrurile la rece, aşezând mintea înaintea inimii, şi bine faci.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *