Horoscop

Horoscop 22 februarie 2017

Berbec – Horoscop 22 februarie 2017

Nu abandona dacă vezi că proiectul la care munceşti cu atâta sârg nu înaintează în ritmul pe care l-ai sperat. Ai ajuns pe un teren în care totul pare să se fi încetinit, dar chiar şi această lentoare are un rost. Dacă ai fi împins de la spate de termene limita şi te-ai grăbi, nu ai lucra cu aceeaşi conştiinciozitate şi concentrare, având tendinţa de a mai sări peste unele detalii, că atare las-o mai moale şi adaptează-te acestui mod de înaintare. Mai greoi, mai obositor poate, mai demotivant pentru o fire care aşteaptă rezultate imediate, dar vei vedea în final că e cea mai bună soluţie pentru a construi ceva de calitate.

Taur Horoscop 22 februarie 2017

Ce-i cu figura asta tristă şi pesimistă? Dacă te-ai vedea în oglindă ai plânge! Deci hai, schimbă faţă această cu una veselă şi deschisă şi ai să vezi că această e atitudinea care va schimbă tonul zilei. Un zâmbet larg transmis chiar şi unui necunoscut pe stradă… un cuvânt bun prin care să faci pe altul să audă ce-i place… o mâna întinsă cu prietenie că să arăţi altcuiva că nu e singur e ceea ce şi ţie ţi-ar plăcea să primeşti astăzi, nu-i aşa? Deci fii tu schimbarea pe care o aştepţi! E atât de simplu să transformi o figura posomorâtă într-una luminoasă cu un singur gest! Foloseşte-te de şansă această cu generozitate şi ziua va deveni minunată!

Gemeni Horoscop 22 februarie 2017

Chiar dacă acum, pe moment, dai piept cu unele hopuri, nu te lasă influenţat de ele, ci mergi mai departe cu încredere maximă în reuşită finală. Nicio ascensiune nu e uşoară, că atare înarmează-te cu mari resurse de energie pozitivă şi de optimism, pentru că eşti pe drumul cel bun către ţelul propus. Nu renunţă la micile hârtoape de pe parcurs, care nu au alt rost decât de a-ţi pune ţie tenacitatea la încercare, că să demonstrezi că meriţi pe deplin ceea ce vei obţine la capăt. Dacă te-ai opri la orice fleac, probabil nu vei mai ajunge la scopul cel mare. Cu încredere în ţine nimic nu va fi greu!

Rac Horoscop 22 februarie 2017

Recunoaşte-ţi blocajul în care te afli şi da-l afară din calea ta, pentru că sigur stă în puterea ta să faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat şi l-ai lăsat să crească, până într-un punct în care ai crezut că singură soluţie e să i te abandonezi neputincios şi pesimist. Nici vorba de aşa ceva: undeva în adâncul minţii tale se află o scânteie de idee, mică, neobservată, dar care poate genera exact furtună de schimbări pozitive pe care o aştepţi. Miracolele se întâmplă, dar numai de ţine depinde să le laşi să se manifeste. Miracolul e acum acolo, în mintea ta, că cea mai plăpândă lumina de speranţa, dar ia să vezi cum creşte dacă deschizi uşa minţii şi a sufletului. Prinde aripi, simţi?

Leu Horoscop 22 februarie 2017

Succesul nu e doar un vis îndepărtat la care mai visezi din când în când, ci e atât de aproape şi atât de palpabil încât ajunge doar să întinzi mâna să-l atingi. Azi poţi primi un sfat atât de bun care merită imediat pus în aplicare, fără să mai stai pe gânduri, că atare stai cu urechile pâlnie şi cu ochii larg deschişi la oamenii care îţi trec prin faţă, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că dintre ele sigur sare iepurele bun şi pentru ceea ce cauţi tu în acest moment. Sunt chestiuni cât se poate de concrete, de tangibile, nu simple poveşti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru ţine se întâmplă AICI şi ACUM! Ce mai aştepţi, foloseşte!

Fecioara Horoscop 22 februarie 2017

Nu te mai privi cu atâta simt critic şi autoritar, că şi cum propriul tău corp ar fi cel mai mare duşman al tău. Aceste energii transmise în mod repetat te vor face să-ţi găseşti numai defecte şi la urmă ar putea şubrezi aspecte care ar putea fi bune, dar nu le vezi tu aşa. Auto-sugestia, gândirea pozitivă, părerea bună despre propriul eu contează enorm în atingerea stării de confort, or dacă te priveşti mereu cu ostilitate, cum ai vrea că lucrurile să evolueze spre bine? Iubeşte-te mai mult pe ţine însuţi, găseşte-ţi calităţile şi pune-le mai mult în valoare, pentru că nu eşti deloc aşa de rău precum te vezi tu acum… Nu exagera!

Balanţă Horoscop 22 februarie 2017

Ai ajuns la finalul unui proiect de lungă durata la care ţi-ai adus contribuţia şi tu alături de un grup extins de persoane. Fiecare a jucat un rol în atingerea acestui nivel, iar acum, la final, a venit vremea strângerii recoltei şi a sărbătoririi succesului. Va apreciaţi unii altora contribuţia, celebraţi victoria comună şi va bucuraţi de ceea ce aţi reuşit să construiţi laolaltă. Nimeni nu-şi arogă dreptul de conducător suprem al acestui succes, pentru că a fost un efort colectiv în care fiecare a avut rolul sau cheie. Acum va puteţi distra într-o petrecere de toată frumuseţea.

Scorpion Horoscop 22 februarie 2017

Priveşti spre viitor cu multă nerăbdare, convins că eşti în faţă unui drum plin de oportunităţi. Vei avea de unde alege, pentru că se deschide în faţă ta o paleta foarte largă de opţiuni, de variante, de cai de acces, deci vei avea de unde selecta! Nu te opri la prima uşa care apare în cale, pentru că tocmai ai intrat pe tărâmul tuturor posibilităţilor, deci ar mai putea apărea alte câteva zeci de variante la fel de interesante. Poate chiar vei putea merge o vreme în paralel cu mai multe soluţii în buzunar, că la final să o alegi pe cea mai bună, deci ar fi bine să nu te grăbeşti să dai ultimul răspuns dacă eşti întrebat: pe care o vrei? Ia-le pe toate, dacă se poate!

Săgetător Horoscop 22 februarie 2017

Cu cât stai şi chibzuiesti mai bine situaţia în care te afli, fără a te grăbi să dai un răspuns rapid, cu atât cresc şansele de a face cea mai bună alegere. Ar fi bine să îţi iei suficient timp de gândire, de analiză la rece, fără că nimeni să te oblige să te grăbeşti să-ţi exprimi ultimul cuvânt, că atare fă tot posibilul să treci în revista problema pe toate planurile, până ce eşti sigur că nu ai scăpat nimic din vedere, la final, vei putea extrage o concluzie sau oferi un răspuns definitiv, dar nu te grăbi. Mai pot apărea idei, informaţii sau soluţii mult mai bune decât cele care ar putea veni la primul impuls, deci e nevoie de timp.

Capricorn Horoscop 22 februarie 2017

Azi ai putea scapă de o mulţime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici încât să nici nu le observi, dar care erau deja prea multe că să te mai descurci cu ele. Ocupă-te prioritar de aceste mărunţişuri care îşi aşteaptă rândul de ceva vreme, pentru că, după ce le vei şterge de pe lista, ai să descoperi dintr-o dată cât de liber eşti. Nu le mai amână, ia-le pe toate la rând, pas cu pas, pentru că azi ai toate şansele să le rezolvi odată pentru totdeauna, că apoi să te poţi ocupă şi de chestiuni cu adevărat importante.

Vărsător Horoscop 22 februarie 2017

O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta îşi retrage ajutorul şi pleacă. Poate atât a fost rolul lui în viaţă ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese în altă direcţie, că atare trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu vei mai avea la cine apela de acum înainte, ci trebuie să te descurci şi singur. Poate ai ajuns la finalul unui proiect colectiv sau de contract de colaborare, dar e posibilă şi separarea de un prieten sau o persoană care a jucat un rol important în inima ta o perioada, dar de acum fiecare o luaţi pe alte cai, separate.

Horoscop 22 februarie 2017 Peşti

Lasă-te un pic la voia întâmplării, fără să încerci să le controlezi pe toate cu atâta înverşunare, pentru că, uneori, din nevoia prea mare de organizare a tuturor aspectelor vieţii tale, ai putea bloca accesul altor elemente care ar putea contribui la fericirea ta. A acceptă hazardul să intervină în planurile tale ar fi un mare avantaj, pentru că există şi aspecte pe care nu ai cum să le prevezi, dar pot apărea de nu se ştie unde, pe cai subtile, exact atunci când ai nevoie de ele. Controlul exagerat al tuturor detaliilor nu e în beneficiul succesului visat, deci mai lasă-te dus de val, din când în când, şi vezi ce-ţi aduce!

Horoscop 21 februarie 2017 oferit acvaria.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *