Horoscop

Horoscop 30 octombrie 2015

Mai e nevoie şi de puţină flexibilitate, să te laşi dus de curent încotro vrea el, pentru că şi hazardul are un cuvânt de spus în succesul final. Dacă încerci să conduci totul după nişte reguli foarte rigide, există riscul să scapi din vedere aspecte care ar putea apărea pe parcurs din afară propriei tale voinţe şi, dorind să mergi doar pe drumul ales de ţine, să nu le vezi sau să nu le laşi să se manifeste. Mai lasă lucrurile să curgă un pic şi aşa cum vor ele: poţi avea parte de surprize!

Taur

La nervii celor din jur, cel mai bine e să răspunzi cu amabilitate, cu tăcere, cu detaşare, cu împăciuire… Dacă poţi, ignoră-le manifestarea atât de violenţă, pentru că vor regretă şi ei mai târziu că nu au ţinut energiile sub control.

Tu eşti un exemplu de echilibru psihic, reuşind să rămâi calm chiar şi în cel mai tensionat moment al confruntării. Ceilalţi ţipă, urlă, înjură, dau afară tot ce simt, dar nu le merge cu ţine, pentru că dacă te văd pe ţine atât de relaxat într-o perfectă stare de armonie, îi vei dezarmă foarte repede. Nu-şi vor permite să ridice tonul când tu le vorbeşti cu cel mai calm şi amabil ton!

Gemeni

Permite-ţi o zi în care să nu faci altceva decât să te odihneşti, să stai cu ochii în tavan şi să visezi la ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Ai nevoie şi de astfel de momente de repaus, de visare, de relaxare totală în care să nu te oboseşti cu nimic, decât cu planificarea unora din cele mai frumoase etape ale vieţii tale de acum încolo. Poţi descoperi, în momentele tale de sondare a psihicului tău, cât de multe lucruri ai dori să primeşti de la viaţă, dar nu ai ştiut să exprimi în cuvintele visele tale. Fă-o acum, cu încredere majoră, convins că e o perioada a miracolelor când dorinţele sunt auzite. Cere ce îţi doreşti cu mai multă deschidere!

Rac

Când vezi ce bine evoluează un proiect, e şi normal să vrei şi mai multe şi să ajungi şi mai repede la scopurile propuse. Te grăbeşti, începi să sufli mai tare în pânze pentru că eşti nerăbdător să culegi laurii victorii finale. A fost un proces îndelungat, ai muncit mult să ajungi aici iar acum se pare că eşti pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ai avut până aici, ar trebui să îţi mai domoleşti energia, pentru că nu mai e mult până la succes, dar dacă te grăbeşti tocmai acum, s-ar putea să mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Păstrează-ţi tonusul viu, da, dar nu sări peste etape doar că să vezi totul mai repede terminat!

Leu

Nu acceptă chiar pe oricine alături de ţine. Dacă e să porneşti un parteneriat, ai pretenţii foarte înalte şi ţii cont de istoria celui din faţă ta. Dacă auzi despre el chiar şi cel mai mic detaliu care nu-l pune într-o lumina bună, devii foarte exigent. Nu faci compromisuri când îţi alegi colaboratorii, ci ţii la distanţă orice persoană despre care ai auzit chiar şi cea mai măruntă bârfă nefastă sau cea mai mică greşeală comisă cândva. Nu vrei alături de ţine decât oameni ireproşabili, morali, perfecţi dacă se poate, pentru că îţi dai seama că numele tău va fi asociat cu al lor şi nu ai vrea să tragi ponoasele după cine ştie ce trecut sumbru al vreunuia dintre ei.

Fecioara

Aşa cum îi vezi tu pe colaboratorii tăi, la fel te privesc şi ei pe ţine, semn că ţi-ai găsit nişte companioni buni cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Va apreciaţi la fel de mult unii pe alţii, va ascultaţi reciproc părerile şi criticile, şi din unirea forţelor voastre se naşte un proiect care va mulţumi pe toată lumea. Rareori poţi avea asemenea noroc de a găsi oameni care să-ţi semene şi care să te completeze atât de bine, că atare profită de această perfectă armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face paşi mari înainte spre un succes comun.

Balanţă

E o plăcere să intri azi în legătură cu o societate pe care o consideri cumva superioară, deasupra altora, şi faptul că faci şi tu parte din ea, te încânta, te măguleşte, te face să fii foarte mândru de ţine. Fă tot posibilul să rămâi în acest mediu elitist, care te pune într-o lumina foarte bună, semn că valoarea îţi este recunoscută, că ai evoluat mult, că eşti apreciat aşa cum meriţi. De fapt, o treaptă mai sus în ascensiunea ta socio-profesională e motivaţia perfectă pentru ţine să înveţi şi mai mult, să devii şi mai bun, să te auto-perfecţionezi în permanentă.

Scorpion

Este o zi în care nu faci nimic complicat sau obositor, ci te apleci asupra nevoilor tale profunde. E un moment bun să te opreşti din orice efort fizic sau mental şi să asculţi ce îţi transmite vocea ta interioară. Probabil, prins în iureşul atâtor evenimente cotidiene, nu s-a mai făcut auzită demult, şi ai acum uimirea să descoperi câte lucruri ai trecut pe linie secundară, deşi vocea aceea interioară ţi-a vorbit întruna.

Săgetător

Porneşti într-o nouă aventură, dar trebuie să faci acest pas cu un dram de maturitate, că să n-o iei în glumă. Nu e o joacă, deşi la început pare doar o tatonare, dar după primii paşi vei vedea că se complică lucrurile şi nu ai voie să te distrezi pe seama drumului tocmai început. Ar fi perfect dacă ai avea şi o strategie foarte bine pusă la punct, pe etape clare, să nu faci nimic la voia întâmplării, şi să te gândeşti la acest demers până departe, până la ultimele capitole. Chiar dacă acum vezi doar etapă această sau pe cea imediat următoare, gândeşte-te că orice gest făcut acum va avea efecte pe termen lung de acum încolo.

Capricorn

Azi te cuprinde un spirit umanitar ieşit din comun, încât eşti gata să-ţi pui în joc toată energia doar pentru a te dedică nevoilor celor aflaţi în impas. Te apleci asupra celor săraci, ai grijă de cei bolnavi, dai o mâna de ajutor celor neajutoraţi, pentru că acesta e modul tău de a participa la bunăstarea lumii din care faci parte. Ai şi o satisfacţie profundă când primeşti măcar un mulţumesc sau un zâmbet plin de speranţa de la omul care, aflat în impas, s-a bucurat de ajutorul tău. Nu aştepţi recompense, ci te mulţumeşti cu clipă lui de bucurie. Meriţi felicitări!

Vărsător

Ţii chiar în mâinile tale cele mai eficiente instrumente pentru a-ţi construi singur ceea ce doreşti să obţii. Nu aştepta de la alţii miracole, când sursă fericirii eşti tu! Pune în aplicare ceea ce se naşte acum în mintea ta, treci la fapte cu optimism şi entuziasm, convins că porneşti pe un drum care duce la succes deplin. Adu-ţi aminte şi de multe alte reuşite trecute în care ţi-ai pus talentele la treaba şi ai ajuns la un nivel demn de laudă şi mândrie. Fii sigur că ceea ce porneşti acum, ceea ce clădeşti prin forţe proprii după propriile idei va merge de minune, pentru că altfel dai randament când faci ceva care se naşte chiar în ţine.

Peşti

Ai ceva pe suflet, dar nu e bine să păstrezi totul închis în ţine. Caută persoană cea mai potrivită pentru a-i face o mărturisire sinceră, pentru că te vei simţi mult mai bine după aceea. Există cineva alături de ţine care merită încrederea ta, merită să-i spui ce te doare, ce te macină, ce-ţi provoacă teamă, deoarece sfaturile pe care ţi le va oferi vor fi de mare valoare. De fapt, el îţi va împărtăşi din experienţă să de viaţă, pentru că a trecut şi el prin momente similare celor prin care treci tu acum şi ştie exact ce trebuie făcut că să depăşeşti impasul. Deschide-ţi inima în faţă lui, spune-i ce simţi, apoi urmează-i îndrumările.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *