Horoscop

HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2021

Aspectele astrologice importante ale lunii septembrie sunt Luna Plină din data de 14 septembrie care se formează în zodia Pești și Luna Nouă din data de 28 septembrie care se formează în zodia Balanță, evenimente care vorbesc despre noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Soarele, energia, va tranzita semnul Fecioară până pe data de 23 septembrie, moment când va intra în zodia Balanță. Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va tranzita până pe 14 septembrie zodia Fecioară, moment în care se va muta în domiciliul său nocturn, în Balanță. Tot pe data de 14 septembrie și Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Balanță. Întreaga lună septembrie Marte, planeta acțiunii și a determinării, va continua să tranziteze zodia Fecioară.

Evenimentul mult așteptat al perioadei este reprezentat de ieșirea din retrogradare a lui Saturn, Marele Învățător al zodiacului și planeta restricțiilor, care începând cu data de 18 septembrie își va continua mersul direct prin zodia sa de domiciliu, prin Capricorn. Vom observa că gândirea ne devine mai clară, mai ordonată și vom fi mai responsabili în faptele și acțiunile noastre. În plus, o serie de obstacole și blocaje cu care ne-am confuntat până acum se vor înlătura.

Luna septembrie 2021 ne întoarce atenția către sectorul muncii, unde devenim mai eficienți, mai răbdători, devenim mai atenți la detalii, mai analitici și mai interesați să găsim soluții concrete la problemele cu care ne confruntăm. Suntem mai focusați pe sănătate, avem energie, însă este foarte important să o canalizăm în mod constructiv. Mulți vor simți nevoia să abordeze un stil de viață echilibrat, să facă sport, să mănânce sănătos și este cea mai bună perioadă pentru a pune în aplicare tot ce ține de această arie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Berbec
Carieră

Luna septembrie este favorabilă celor născuți în zodia Berbec care-și caută un loc de muncă, dar și nativilor care-și doresc schimbarea jobului sau ascensiune profesională, iar aspectele sunt cu atât mai puternice cu cât Saturn, planeta care le guvernează cariera, iese din retrogradare. Capacitatea de concentrare a Berbecilor va fi de invidiat și-și pot atinge cu mai multă ușurință scopurile, mai ales că Soarele, până pe 23 septembrie, va tranzita sectorul muncii și le va oferi energia necesară. Atenție la conflictele cu colegii și superiorii care pot apărea către finele perioadei analizate și care cer abordarea situației cu mult tact și diplomație.

Dragoste

Rigiditatea și conservatorismul, dar și interesul pentru sectorul profesional de care dau dovadă în prima parte a lunii cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să-i ferească de orice formă de manifestare a dragostei, însă situația se schimbă radical odată ce planetele, mai ales Venus și Soarele, guvernatorul iubirii la Berbeci, vor tranzita Balanța, implicit casa parteneriatelor și a căsătoriei, sector în care se formează și Luna Nouă. Prin urmare, nativii vor fi puternic susținuți în sectorul sentimental, vor avea parte de armonie în relația de cuplu și vor dori să o oficializeze. Cei care sunt singuri își vor dori cu ardoare să iubească și vor fi favorizați astrologic să înceapă o nouă poveste de iubire.

Sănătate

În prima jumătate a lunii, nativii din zodia Berbec vor avea parte de energie, însă va fi nevoie să și-o dozeze în mod corect, să nu ignore odihna pentru a nu da naștere unor neplăceri relaționate care pot afecta starea de sănătate.

Bani

Din punct de vedere financiar, nativii din zodia Berbec vor avea mari șanse să-și îmbunătățească veniturile, din a doua parte a lunii, prin semnarea de parteneriate și contracte profitabile. De asemenea, Mercur îi susține îm negocieri și ar trebui să fie foarte stăpâni pe ei înșiși mai ales dacă discută de condițiile salariale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Taur
Carieră

Din a doua jumătate a lunii, cei născuți în zodia Taur pun accentul pe sectorul muncii. Venus, guvernatoarea lor, în tranzit prin Balanță, activează acest sector și le poate aduce un loc de muncă celor care caută să se angajeze, dar și posibilitatea schimbării jobului cu unul mai bun, aspecte conturate cu atât mai mult la faza de Lună Nouă. Vor fi puternic susținuți în comunicare și negocieri de către Mercur, însă nu trebuie să exagereze, ci să fie foarte conștienți de valoarea lor profesională.

Dragoste

În prima parte a lunii, nativii Taur au parte de foarte mult dinamism în zona sentimentală, având în vedere că toate planetele aflate în Fecioară le tranzitează casa iubirii, a flirtului și a aventurii. Nativii vor fi dispuși să experimenteze lucruri noi în dragoste, fie că formează un cuplu sau nu, vor începe noi povești de iubire și se vor lăsa purtați de val în noi aventuri sentimentale. Cheful de distracție va fi la cote înalte, însă către finele lunii vor reveni cu picioarele pe pământ și vor fi nevoiți să muncească mai mult pentru a-și echilibra (menține) relația. Atenție la conflictele din cuplu care pot apărea acum!

Sănătate

Este o lună foarte bună pentru cei născuți în zodia Taur din punct de vedere al sănătății, însă este recomandat să nu se suprasolicite cu distracțiile și să nu piardă nopțile. Atenție la suferințele și deziluziile amoroase care pot strica starea de spirit!

Bani

Din punct de vedere financiar, Taurii au mari șanse să-și îmbunătățească veniturile cu ajutorul lui Venus, planeta banilor și guvernatoarea lor, care le poate aduce colaborări, noi parteneriate și proiecte profesionale. După jumătatea lunii, Mercur îi susține pentru a cere o renegociere salarială.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Gemeni
Carieră

Luna Plină ar putea să încheie o etapă în carieră care nu-i mai avantajează pe Gemeni sau care nu le mai aduce satisfacție. Cu toate acestea, nu este exclus ca nativii să fie visători și să să-și facă planuri nerealiste privind o colaborare profesională, motiv pentru care ar fi bine să nu se aventureze în schimbarea locului de muncă decât dacă este foarte sigur ceea ce urmează. Semnarea unui antecontract i-ar ajuta pe cei care vor să facă acest pas.

Dragoste

A venit momentul ca cei născuți în zodia Gemeni să se desprindă de trecut, să lase în spate o poveste de iubire și să se reorienteze către o nouă relație. Cheful de flirt va fi scăzut, însă nevoia de a iubi și a fi iubiți se va reîntoarce după jumătatea lunii, când Mercur și Venus vor tranzita Balanța, respectiv sectorul iubirii și al flirtului. Cei care sunt căsătoriți vor lupta mai mult pentru a reașterne armonia și a reînvia pasiunea în cuplu, iar cei singuri vor fi stimulați să-și recunoască, să-și mărturisească sentimentele față de o persoană dragă.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă sănătății, deși situațiile stresante nu vor lipsi. Nativii Gemeni vor avea energie din plin și este de preferat să o canalizeze către sport sau să facă plimbări, excursii la munte, activități care să contribuie la relaxare și la întărirea sistemului nervos. În plus, familia va fi sursă de reîncărcare a bateriilor.

Bani

Dacă în prima parte a lunii nu vor ști ce direcție să apuce și vor fi destul de confuzi și morocănoși, ulterior energia și cheful de viață vor reveni. Este recomandat să se apuce de un sport nou, de antrenamente la sală și să fie mai atenția la alimentație. A nu se neglija odihna!

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Rac
Carieră

Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să acorde mai multă atenție sectorului profesional, să avanseze în funcție, însă astrele nu vor fi de partea lor deocamdată. Este momentul să mai învețe ceva, să se înscrie la un curs de dezvoltare, să învețe o limbă străină, iar Luna Plină poate sprijini obținerea unei diplome pentru cei care deja au finalizat niște studi. După jumătatea lunii, Saturn în mers direct poate favoriza semnarea unor contracte favorabile.

Dragoste

Nativii Rac vor trece printr-o serie de îndoieli și nemulțumiri cu privire la relația lor sentimentală și nu este exclus să aibă parte de conflicte în cuplu. Situația se va mai îmbunătăți în cuplurile de lungă durată, solide și în căsnicii, odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn, planeta care le guvernează parteneriatele. Pentru cei singuri este un moment de reanaliză a ceea ce-și doresc de la un posibil viitor partener de viață. Luna Nouă poate aduce noi începuturi legate de familie, de relația cu cei dragi.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac ar trebui să fie mai atenția la leacurile din popor, la remediile miraculoase, deoarece, visători fiind, ar putea exagera sau ar putea diagnostica și trata greșit o afecțiune minoră care apoi să degenereze.

Bani

În plan financiar, cei născuți în semnul Rac trebuie să fie mai prudenți în cheltuieli, să renunțe la unele plăceri sau vicii care consumă din buget și să evite investițiile și speculațiile. Moment bun pentru a achiziționa un bun în locuință, pentru a renova, repara ceva în casă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Leu
Carieră

Saturn, planeta care le guvernează casa muncii, își va relua mersul direct întocmai prin acest sector profesional, iar cei născuți în zodia Leu au șanse mari (mai ales dacă și-au învățat lecțiile aduse de Marele Malefic) să avanseze, să se angajeze, să obțină niște merite și aprecieri care să-i propulseze în frunte. Atenție, însă la conflicte și la orgoliu, care pot nărui un vis.

Dragoste

Nu este exclus ca cei născuți în zodia Leu să fie tentați să se întoarcă la o fostă poveste de dragoste, însă șansele să fie primiți cu brațele deschise sunt mici. De asemenea, cei care vor începe noi povești de iubire trebuie să ia în calcul că va fi nevoie să depună mult efort pentru ca situația să evolueze favorabil deoarece poate fi vorba de persoane, pe cât de atrăgătoare, pe atât de diferite în concepții, judecăți și stil de viață. Cei căsătoriți pot pune la cale planuri pe termen lung, însă cu specificația ca acestea să fie reale și raționale, dar mai ales sincere.

Sănătate

Vești bune pentru nativii Leu vin, în sfârșit, la acest capitol. Cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate până acum pot răsufla ușurați odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn în acest sector. De preferat să nu revină la vechi obiceiuri care le pot pune sănătatea în pericol.

Bani

Tranzitul planetelor prin Balanță recomandă celor născuți în zodia Leu, vor avea mari șanse de a-și îmbunătăți situația financiară, mai ales că Marte se află în tranzit pe casa banilor și aduce determinare în acest sens. Luna Plină poate aduce încheierea unei situații care vizează bunurile în comun cu partenerul de viață sau terțe persoane și acest aspect poate aduce un final în cazul unui proces, partaj, obținerea unei moșteniri, a unui credit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Fecioară
Carieră

Mercur, planeta guvernatoare a Fecioarelor, dar și cea care le guvernează cariera, va aduce ocazia nativilor de a se pune mai mult în evidență, prin dialog și comunicare, în sectorul profesional, fie că este vorba de locul de muncă, fie că este vorba de afaceri personale. Astfel, cei care vor ști să negocieze pot obține o avansare în funcție, dar și un salariu pe măsură.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzite importante în sectorul sentimental. După ce Saturn își reia mersul direct prin casa iubirii și aduce mai multă libertate în alegerile sentimentale, înlătură obstacolele și barierele în legarea unei noi povești de iubire, Luna Plină va încheia o etapă care nu-i mai reprezintă pe nativi. De la caz la caz, aceste aspecte pot aduce finalizarea unei povești de iubire pentru a începe alta, înlăturarea unor constrângeri sentimentale pentru eliberarea unor sentimente.

Sănătate

Marte aflat în tranzit prin Fecioară le va aduce acestor nativi energie și bună dispoziție, determinare în atingerea scopurilor, însă necontrolate, acestea pot obosi peste măsură nativii și pot conduce la epuizare, de aceea este recomandat ca Fecioarele să nu se implice în mai multe activități deodată, să nu exagereze cu efortul și să se odihnească corespunzător.

Bani

Mercur va trece din a doua jumătate a lunii în sectorul financiar și se va întâlni cu Venus, planeta care le guvernează finanțele, prin urmare vedem ca cei născuți în zodia Fecioară să facă bani, să aibă șanse și oportunități numeroase pentru a-și îmbunătăți veniturile. În plus, Marte poate aduce o sumă de bani neașteptată provenită dintr-un partaj, proces, moștenire, credit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Balanță
Carieră

Nativii din zodia Balanță vor avea parte de o atmosferă mult mai propice la locul de muncă abia din a doua jumătate a lunii, atunci când și Mercur, comunicarea și negocierea, va fi de partea lor. Cei care lucrează în domenii artistice s-ar putea bucura de succes acum. Pe de altă parte, cei care nu mai sunt mulțumiți de locul de muncă actual ar putea să încheie un capitol odată cu faza de Lună Plină, însă atenție la roadele pe care le vor culege. Pot pleca și cu desaga goală!

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță nu trec prin cea mai bună perioadă în plan sentimental și nici nu sunt foarte dispuși să înceapă noi relații de iubire. Cu planetele aflate în tranzit prin Fecioară, adică pe o casă a subconștientului și trecutului, vedem ca nativii să fie întorși către o fostă poveste de iubire pe care să nu poată încă să o depășească, cu atât mai mult cu cât și Uranus, planeta care le guvernează iubirea, se află în mers retrograd în această perioadă pe o casă a intimității și sexualității. Acest aspect favorizează mai degrabă o preferința pentru relații sexuale și aventuri și nicidecum pentru relații stabile și romantice. În plus, nici Marte, guvernatorul parteneriatelor, aflat tot în Fecioară întreaga lună, nu-i va lăsa să se desprindă cu mare ușurință de o fostă relație, căsătorie. Când Venus, guvernatoarea lor și planeta iubirii, se va muta în zodia Balanță, acești nativi vor deborda de senzualitate, o vor manifesta cu intensitate, însă interesul nu va fi neapărat să cucerească, ci să se simtă admirați și apreciați.

Sănătate

Faptul că cei născuți în zodia Balanța sunt atât de întorși către trecut, ar putea aduce cu sine și o stare de spirit mai puțin favorabilă, o lipsă de energie și o dorință de interiorizare și meditație. Luna Plină le cere să-și întoarcă atenția către spiritualitate, către credință și religie, și să încerce să caute răspunsuri la dilemele care le frământă sufletul.

Bani

Marte guvernează și sectorul banilor, iar în tranzitul său actual poate aduce sume de bani nesperate și neașteptate. Posibil ca nativilor să li se returneze vechi datorii, să primească niște bani din trecut.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Scorpion
Carieră

Soarele, guvernatorul carierei, le poate aduce celor născuți în zodia Scorpion, în prima parte a lunii, proiecte de grup prin care să se afirme. Poate fi vorba inclusiv de acțiuni umanitare și de implicare în susținerea unei fundații. Cei care-și caută un loc de muncă ar putea primi o ofertă din partea unor prieteni sau s-ar putea angaja cu ajutorul unei persoane din anturaj.

Dragoste

Luna Plină poate aduce încheierea unei povești de iubire care nu mai funcționează, mai ales că și Uranus retrogradează în sectorul parteneriatelor, și poate cere reevaluarea unei căsătorii, legături de lungă durată. Pentru cei mai norocoși, lunația din Pești poate însemna transformarea unei aventuri într-o relație, însă de preferat ar fi să nu-și facă mari iluzii în acest sens pentru că Neptun, guvernatorul iubirii la Scorpioni, retrogradează în acest sector. Atenție la o fostă iubire din trecut care se poate întoarce cu promisiuni, intenții mincinoaase!

Sănătate

Nativii din zodia Scorpion dau frâu liber energiei și petrec timp cu prietenii, însă către finele lunii s-ar putea ca tot entuziasmul să le dispară și să devină închiși în sine, meditativi și introspecți. Posibilele conflicte din anturaj le-ar putea strica buna dispoziție, dar nu se întrevăd probleme de sănătate majore.

Bani

Tendința de a fi cheltuitori, de a arunca banii pe obiecte de lux, podoabe, distracție va fi destul de mare, iar cei nascuți în zodia Scorpion ar putea ajunge la fundul sacului, prin urmare se recomandă prudență.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Săgetător
Carieră

În prima parte a lunii, cu planetele în tranzit prin Fecioară, activând sectorul socio-profesional, cei născuți în zodia Săgetător au mari șanse să se afirme în carieră. Nativii pot semna contracte profitabile, pot negocia impecabil și Venus, guvernatoarea muncii, în tranzitul său prin casa carierei, le poate îmbunătăți remarcabil situația profesională, chiar aducându-le afirmare și o posibilă avansare în funcție.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător vor prezenta un interes activ pentru zona sentimentală și nu este exclus ca Marte, guvernatorul iubirii, să le aducă în cale o persoană cunoscută prin intermediul profesiei. După jumătatea lunii, nativii vor comunica mult mai bine cu partenerul de viață, iar cei singuri au șanse să-și găsească perechea prin intermediul anturajului. Posibil ca un prieten să le facă cunoștință cu cineva care să le incite simțurile și care să-i facă să se îndrăgostească în urma unui dialog.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, luna septembrie este favorabilă pentru nativii din zodia Săgetător. Pot avea un surplus de energie pe care să-l canalizeze în activitățile profesionale, însă atâta timp cât nu se suprasolicită, totul va fi în favoarea lor.

Bani

Dacă în prima parte a lunii șansele de câștig nu sunt prea mari sau se bazează doar pe o posibilă avansare în funcție, odată cu încheierea retrogradării lui Saturn, guvernatorul financiar al nativilor Săgetător, aceștia pot depăși niște bariere și obstacole și pot vedea mult mai clar ce posibilități există pentru a-și îmbunătăți veniturile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Capricorn
Carieră

Luna Nouă le va aduce noi începuturi profesionale celor născuți în zodia Capricorn și, având în vedere că de la jumătatea lunii casa carierei este activată de planete, inclusiv de Mercur, guvernatorul casei muncii, vedem ca acești nativi să atingă apogeul. Cei care-și caută un loc de muncă vor fi avantajați, iar negocierile vor fi de partea lor, dar și mai avantajați vor fi cei care-și doresc ascensiune profesională pentru că șansele de a avansa în funcție vor fi mari.

Dragoste

Dacă în prima parte a lunii cei născuți în zodia Capricorn vor fi tentați către aventură și, deși există posibilitatea să cucerească într-o călătorie sau la un curs, nu vor dori să se afunde într-o relație, din a doua parte a lunii, atunci când Venus, guvernatoarea iubirii lor, va păși în semnul său de domiciliu și va fi puternică, există posibilitatea ca aceștia să cunoască pe cineva la locul de muncă sau prin intermediul afacerilor, al unei activități profesionale. Cei care sunt în relații de lungă durată s-ar putea simți sufocați și vor căuta să se detașeze, să se elibereze, aspect care poate implica și o pauză în relație.

Sănătate

Este o lună favorabilă ca cei născuți în semnul Capricorn să-și schimbe stilul de viață și să facă mai multă mișcare, să se odihnească mai mult, dar mai ales să-și schimbe stilul alimentar. Starea de spirit va fi mult mai bună după jumătatea lunii septembrie.

Bani

Capricornii vor avea parte de ieșirea din retrogradare a însuși guvernatorului lor, Saturn, iar acest aspect le va fi de bun augur pe toate planurile, inclusiv financiar. Mercur îi va susține în negocierile salariale începând cu jumătatea lunii și ar trebui să profite de tranzitul său prin Balanță. Cu toate acestea, este de preferat să evite excesele de autoritate, mai ales cu superiorii care pot atrage după sine și tăieri de bonusuri sau salariale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Vărsător
Carieră

Cei născuți în zodia Vărsător care-și doresc să plece în străinătate pentru un job sau un curs, vor avea șanse mari după jumătatea lunii, odată ce planetele se mută în Balanță. De preferat ar fi să nu se ia decizii radicale în această perioadă, deoarece luna viitoare va fi mult mai avantajoasă și ofertantă din punct de vedere al carierei.

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Vărsător vor căuta să se apropie mai mult de persoana iubită, prin gesturi tandre, pasionale, prin momente intime profunde. Pe de altă parte, cei singuri pot trăi sexualitatea la cote înalte acum, însă nu este exclus ca o partener sexual să-i facă să se îndrăgostească. Din a doua parte a lunii, tot Mercur, guvernatorul iubirii, le poate aduce o poveste de dragoste cu un partener din altă țară sau cunoscut pe internet sau la studii, cursuri, iar celor care sunt deja într-o relație le va favoriza o călătorie alături de persoana iubită.

Sănătate

Saturn, în mersul său direct pe o casă a sănătății, poate aduce ameliorarea uner probleme de sănătate mai vechi, poate chiar cronicizate. După jumătatea lunii crește interesul pentru relaxare și călătorii și chiar este posibil ca nativii să-și planifice i mică vacanță. Atenție la conflictele cu membrii familiei, cu rudele mai ales în prima parte a lunii.

Bani

Din punct de vedere financiar, nativii Vărsător vor avea parte de sprijinul partenerului de viață sau, de la caz la caz, pot primi o sumă de bani dintr-un partaj, pot intra în posesia unei moșteniri, pot obține sau achita un credit. Întreaga lună, Marte va tranzita casa financiară și-i va determina pe nativi să facă tot posibilul pentru a-și îmbunătăți bugetul. Totodată, Luna Plină va aduce încheierea unui demers financiar, poate o colaborare, și nativii vor culege roadele.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021 , zodia Pești
Carieră

În plan profesional nu se întâmplă mari minuni, însă Soarele, guvernatorul casei muncii, în tranzitul său din prima jumătatea a lunii, ar putea aduce noi parteneriate profesionale și noi oportunități în afaceri.

Dragoste

Cu Marte în tranzit pe casa parteneriatelor, întreaga lună poate sta sub semnul conflictului și neînțelegerilor, dar și al clarificărilor. Tranzitele sunt mai avantajoase pentru cei născuți în zodia Pești care sunt singuri pentru că începutul de lună le poate aduce noi povești de dragoste. Oricum ar fi, interesul pentru sectorul sentimental va fi mare. Se cere mai multă atenție și prudență în a doua parte a lunii, atunci când tranzitele pot favoriza fie o relație extraconjugală, fie o aventură sexuală. Venus guvernează intimitatea nativilor Pești și se va afla în domiciliu în Balanță activând poftele și dorințele sexuale. Este important de punctat că Luna Plină va încheia o serie de principii pe care nativii le au și care, cel mai probabil, în mare parte vor avea legătură cu concepțiile relaționale, cu principiile amoroase, mai ales că Luna le guvernează sectorul iubirii, al aventurii și al flirtului.

Sănătate

Sectorul sănătății va fi tranzitat de foarte multe planete, motiv pentru care se recomandă prudență la acest capitol. Peștii se vor preocupa mai mult de starea de sănătate, posibil vor face analize, vor începe tratamente, diete și chiar este recomandat să facă o schimbare stilului de viață, mai ales dacă este unul vicios și întreptat către excese. Se recomandă oduhnă mai multă și evitarea suprasolicitării la locul de muncă.

Bani

Cei născuți în zodia Pești vor avea șanse solide de a-ți îmbunătăți veniturile, însă aceste șanse vor veni în urma asocierilor și contractelor, dat fiind că Marte, planeta care le guvernează finanțele, se află în tranzit pe casa parteneriatelor. În plus, în prima parte a lunii, și Mercur, guvernatoarea parteneriatelor, se va afla în acest sector și va aduce oportunități de negociere. În momentul în care Venus va trece în Balanță, pe o casă financiară, casă pe care o și guvernează, va fi puternică și nativii se pot bucura de câștiguri financiare neașteptate, de bonusuri, de obținerea unui credit, a unei finanțări sau moșteniri, de la caz la caz. În plus, Luna Nouă va favoriza noi începuturi financiare.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *