Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 IULIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA LEU

Soarele, responsabil cu energia, va intra pe data de 23 iulie în zodia sa de domiciliu, în zodia Leu, locul unde se simte cel mai puternic și cel mai strălucitor. Tranzitul său va dura până în data de 23 august și ne va insufla, la modul general, inteligență, istețime, viclenie, voință, dar și noblețe și generozitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza energia în această perioadă către sectorul sentimental. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, cu copiii și va fi o perioadă în care interesul se va îndrepta către distracții și relaxare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să-și edscopere o pasiune ascunsă, să înceapă să cultive un hobby.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza energia în această perioadă către familie și locuință. Nativii vor simți nevoia mai mult ca niciodată să petreacă timp cu cei dragi, în special cu părinții. De asemenea, le aduce ocazia de a se ocupa de niște probleme care țin de casă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia să pună la cale un plan de vacanță sau de renovare a locuinței.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia în această perioadă să iasă în evidență prin comunicare. Nativii vor susține discursuri impecabile și se vor face apreciați de cei din jur prin capacitatea de a dialoga, de a transmite informația. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie atenți la mesajele care vin către ei și care pot constitui răspunsuri la unele întrebări mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac își vor canaliza energia în această perioadă către sectorul financiar. Nativii vor avea parte de rezervele necesare pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Determinarea lor le poate aduce bonusuri, prime și chiar o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli pentru că tind să exagereze.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă în toată această perioadă de o energie ieșită din comun. Vor avea poftă de viață, chef de distracție și nu este exclus să-și schimbe look-ul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu epateze, mai ales să nu exagereze în manifestările autoritare față de ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza energia în această perioadă către propria persoană. Nativii pot începe un amplu proces de meditare și conștientizare a trecutului și pot reuși să găsească soluții ingenioase la problemele cu care se confruntă, pot reuși să facă o schimbare care să pornească din interior. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu-și consume energia în zone lipsite de interes.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își vor canaliza energia în această perioadă către prieteni. Nativii vor petrece mai mult timp cu cei din anturaj și vor avea ocazia să-și lărgească cercul de prieteni. Vor da dovadă de o sociabilitate deosebită și vor fi în centrul atenției. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai siguri pe ei în definirea unor aspirații de viitor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion își vor canaliza energia în această perioadă în direcția îndeplinirii unor obiective și aspirații profesionale. Nativii vor fi determinați să iasă în față și să se facă remarcați și nu este exclus să primească o disticție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în consolidarea carierei și a imaginii profesoinale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte în această perioadă de toată energia necesară, fie pentru a călători, fie pentru a planifica cu lux de amănunte o vacanță. Cei care studiază și învață vor reuși să se concentreze de minune pe ceea ce au de făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să se pună în evidență printr-un mesaj transmis, printr-o informație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn își vor canaliza energia în această perioadă pentru îmbunătățirea veniturilor. Nativii se vor lupta aprig pentru niște drepturi bănești care le revin dintr-un partaj, colaborare, asociere sau chiar moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător își vor canaliza energia în această perioadă în două direcții, atât către partenerul de viață, cât și către partenerii de afaceri. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, însă, pe de altă parte, vor avea și șansa de a rezolva ceva ce ține de un parteneriat, poate chiar să semneze o colaborare nouă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă diplomație în dialog.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor canaliza energia în această perioadă către locul de muncă. Nativii vor reuși să-și îndeplinească cu multă responsabilitate sarcinile de la locul de muncă și nu este exclus să facă o impresie bună superiorilor, care va avea urmări benefice. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o stare de sănătate foarte bună. Nativii care s-au confruntat până acum cu neplăceri în acest sector vor observa o ameliorarea vizibilă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *