Horoscop

Horoscopul lunii august 2022: Zodia care primește bani

BERBEC. Deși există în tine un impuls care te împinge de la spate să fii mai responsabilă, nu o să îl asculți prea mult odată cu intrarea lui Venus în Leu. E un moment bun să fii single: cât timp vei f creativă și îți vei permite să dai curs pasiunii tale, o să te bucuri de momente senzaționale în iubire. Marte, planeta ta dominantă, intră în Gemeni la mijlocul lunii și dintr-odată ai chef să fii provocată din punct de vedere intelectual, dar îți lipsește concentrarea. O primești, din fericire, odată cu intrarea Soarelui în Fecioară, când orice planuri mari devin posibile, scrie divahair.ro.

Cele mai norocoase zile: 3, 4, 22

TAUR. Începi luna august cu o dispoziție pasională care te transformă în candidata ideală la flirt, dar ai totodată chef și să ți se facă curte așa ca pe vremuri. Cert e că vei înnebuni tipii. Odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, de pe 4 august, te vei simți minunat alături de copii, iar timpul petrecut cu aceștia te va ajuta să te vindeci. În a doua jumătate a lunii vrei să te simți iubită și răsfățată, și cine mai bine decât tine să se îngrijească cu tandrețe de sinele propriu? Îmbracă o pijama de mătase scurtă și bea un vin rose cât te uiți la serialul preferat. Intrarea lui Marte în Gemeni îți poate pune în pericol cardul, dar nu e nimic, sfârșitul verii te prinde bucurându-te de plăcerile sale senzoriale.

Cele mai norocoase zile: 1, 4, 11

GEMENI. Se pare că vei găzdui petrecerea sau evenimentul verii, spun astrele. Începi în ritm lent, odată cu intrarea planetei tale dominante, Mercur, în Fecioară, când realizezi că e întotdeauna de preferat să vorbești din inimă. Pe 11, Venus se întâlnește cu Leul, oferindu-ți acea energie scânteietoare care te face să te gândești la o petrecere la piscină sau la o altă ocazie selectă. Nu trimite însă invitațiile până ce nu intră și Marte în Gemeni și așteaptă spiritul de organizare al Fecioarei, al cărei sezon debutează la finalul lunii, pentru a te apuca să pui la cale tot evenimentul. Va fi un succes garantat.

Cele mai norocoase zile: 5, 15, 22

RAC. Stimularea intelectuală de care beneficiezi la începutul lunii, atunci când Mercur intră în Fecioară, e de neegalat. Conjugată cu dragostea pentru lux și plăceri pe care ți-o imprimă Venus în Leu, se va solda cu proiecte ambițioase pe plan financiar care vor da roade rapid. Grăbește-te, însă, căci odată ce Marte intră în Gemeni, vei fi cuprinsă de o dispoziție pasivă și vei avea chef să stai în casă și să dormi. Finalul lunii e unul al necesității de a te bucura de stabilitatea sentimentală, presărat cu multe emoții pe care le trăiești la intensitate maximă.

Cele mai norocoase zile: 6, 11, 12

LEU. Împarți cu Fecioara luna august și pentru cea mai mare parte a ei ești regina încoronată căreia i se supun toți în jur. Mai ales intrarea lui Venus în semnul tău, de pe 11, îți va accentua șarmul și strălucirea: pur și simplu aprinzi încăperea în care pătrunzi, indiferent de situație. Arăți fabulos și vei cuceri câteva inimi în tot acest proces. Odată cu Marte în Gemeni vei avea parte de o revitalizare binevenită a vieții tale sociale și a implicării în comunitate. Se anunță petreceri, dar și evenimente locale.

FECIOARĂ. Ultima lună de vară calendaristică vine numai cu surprize, ceea ce e normal, dat fiind faptul că începe sezonul tău. Mercur intră în semnul tău pe 4, sporindu-ți inteligența și ajutându-te să ai o perspectivă corectă asupra unei situații grele. Secretele sunt savuroase după 11 august, când o aventură misterioasă cu un tip hot vă va aprinde pe amândoi. Finalul lunii, marcat de intrarea Soarelui în semnul tău, te înclină spre viața profesională, acolo unde vei marca o victorie strălucită ce poate presupune și o schimbare de job. Luna Nouă de pe 27 îți arată cum să sărbătorești acest triumf!

BALANȚĂ. Luna august îți face bine mai ales din punct de vedere al descoperirii personale. În prima sa parte, ești mai populară și mai vizibilă ca niciodată, ceea ce te ajută să descoperi ceva interesant despre tine. Pe 20, mutarea lui Marte în Gemeni îți stârneşte cheful de aventură, așa că poți porni într-o călătorie ce îți va schimba perspectiva asupra vieții. Ai mare grijă la conversațiile pe care le porți spre finalul lunii, căci riști să fii neînțeleasă odată cu retrogradul lui Mercur.

Cele mai norocoase zile: 9, 20, 30

SCORPION. Poate părea ușor să fii tu, dar lucrurile nu stau chiar așa, insistă horoscopul lunii august. Cum ai putea să îți împaci ambițiile cu grija față de sine, te întreabă Venus în Leu, la începutul perioadei? Un ritual consecvent de îngrijire a pielii e o datorie sacră acum, mai ales că vei fi atât de mult și de des în centrul atenției. Finalul lunii te îndeamnă să fii atentă la obsesiile care vor ieși ușor de sub control; cu atât mai mult când e vorba de ceea ce împarți cu oamenii dragi, poți avea manifestări agresive și poți scoate prea repede ghearele.

Cele mai norocoase zile: 12, 19, 21

SĂGETĂTOR. Luna august e magică pentru cariera ta și atât de generoasă în oportunitățile oferite. Încă din primele zile, Mercur în Fecioară te ajută să îndeplinești un plan major. Venus în Leu îți intensifică talentele artistice și înțelepciunea, așa că, dacă ești scriitoare sau lucrezi în mass-media, vei fermeca publicul cu cuvintele tale. Sfârșitul perioadei e marcat de Luna Nouă în Fecioară care te împinge de la spate pe o nouă cale profesională, presărând numai șanse și evoluții în calea ta.

Cele mai norocoase zile: 1, 4, 31

CAPRICORN. Începutul lunii e mai degrabă unul dificil, umplându-te de suspiciune față de acțiunile celor apropiați. Îți va fi greu să ai încredere. Pe 11 august, Venus intră în Leu, accentuând pasiunea și dorința de apropiere; fii însă conștientă că acest tranzit astrologic are și o parte întunecată pentru tine, determinându-te să te implici în relații toxice și dureroase. Marte în Gemeni subliniază necesitatea de a te îngriji mai mult de starea ta de sănătate, dar sezonul Fecioarei îți dă claritate și perspectivă și te susține să iei o decizie excelentă pe plan profesional.

Cele mai norocoase zile: 22, 27, 29

VĂRSĂTOR. Ce spui despre dragoste? Sperăm să îți trezim apetitul, căci luna august e scăldată în iubire pentru tine. Pe 11, Venus în Leu îți șoptește la ureche că e cazul să duci o relație intimă la următorul nivel. Marte în Gemeni îți intensifică atât creativitatea, cât și romantismul, așa că îți va merge de minune și la muncă și în cuplu. Ține însă cont că orice problemă lăsată nerezolvată acum se va întoarce să te bântuie în octombrie. Fecioara și al său sezon, începând cu 22, îți arată cum să oferi fără să te pierzi pe tine și cum să iubești mai aprins ca niciodată fără să te neglijezi, însă.

Cele mai norocoase zile: 11, 25, 30

PEȘTI. Prima parte a lunii e una liniștită, căci ție îți priește energia Leului, îndemnându-te mai ales să îți dai seama cine ești cu adevărat. Ai mare grijă însă începând cu data de 20, atunci când Marte în Gemeni face să izbucnească conflicte grele acasă; orice problemă nerezolvată acum va redeveni pregnantă în octombrie. Sezonul Fecioarei te învață cum să ajungi la următorul nivel în relația ta, unde ar trebui să accezi însă numai dacă ești iubită cum meriți și dacă te simți pregătită. Finalul lunii îți arată cine ești.

Cele mai norocoase zile: 10, 14, 16

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *