Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 5 mai – Pentru zodia Peşti, succesul este tot mai aproape

Berbec

Din punct de vedere emoțional, te poți simți mai atașat de anumiți oameni din jurul tău și poți tinde să le ții partea, dar nu uita că trebuie să auzi ambele variante pentru a avea o imagine completă asupra situației.

Taur

Aspectele actualele îți pregătesc o surpriză plăcută care te ajută să intri într-o zonă de confort. Susținerea pe care o primești în acest moment vine îmbinată cu pasiunea lui Marte, iar acest lucru poate să te și inspire să pui la o cale o întâlnire cu persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut de mult.

Gemeni

Din punct de vedere emoțional nu trebuie să îți fie frică să arăți celorlalți ceea ce simți cu adevărat pentru ei. Dacă în ceea ce spui pui multă compasiune și iubire, vei reuși să creezi un climat calm și plini de confort atât la muncă cât și acasă.

Rac

Dacă în ultima perioadă de timp ai avut de a face cu drama, în sfârșit poți să lași anumite lucruri care te-au deranjat în spate și să încerci să găsești o oportunitate din tot. Nu trebuie să îți fie frică să setezi limite între oameni și situațiile care încearcă să te te facă să te simți rău.

Leu

Luna își continuă călătoria în preajma semnului Rac, iar asta înseamnă că te poți apropia mai mult de persoanele dragi din familie.

Fecioara

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să faci acele lucruri pe care inima ta le dorește, încetând să te mai gândești doar la ceilalți. Aspectele din semnul Taur pot să aducă noi idei revoluționare, binecuvântări și motive pentru a fi fericit în acel echilibru emoțional pe care ți-l creezi.

Balanta

Aspectele actuale aduse de Saturn vor ca tu să rămâi responsabil în legătură cu anumite sarcini pe care le ai de îndeplinit și să ți le asumi întrutotul. Spre seara, încearcă să nu renunți la cele valori morale care te definesc, pentru că scopul principal nu este să aparții mulțimii.

Scorpion

Dacă în acest moment ești singur, trebuie să încerci să deschizi ochii să mai bine, pentru că un prieten sau o persoană apropiată poate să aibe anumite sentimente ascunse pentru tine. Luna activează în acest moment sectorul tău spiritual, ceea ce te ajută să te bazezi foarte mult pe intuiție.

Sagetator

Astăzi este posibil să încerci să faci ordine acolo unde până în acest moment nu ai ajuns. Planeta Marte aduce discuții pasionale și întâlniri extraordinare cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp. Vântul schimbării sufla deja.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a lucra cu spor încă de dimineață și pentru a reuși să îți organizezi biroul sau poate casa. Faptul că anumite lucruri pot fi prezise îți aduci o situație de confort, dar asta nu înseamnă că ziua ta nu va avea parte de surprize.

Varsator

Din punct de vedere financiar poți să ai parte de anumite oportunități extraordinare de care trebuie să profiți la maxim. Planeta pasiunii, Marte, este cea care te ajută în acest moment să iei deciziile potrivite, iar spre seară să te relaxezi cum se cuvine .

Pești

Astăzi este o zi în care trebuie să îți asculți foarte mult inima, pentru că toată creativitatea și intuiția de care dai dovadă în acest moment te pot ajuta să îți descoperi o parte artistică sau cel puțin niște înclinații care te ajută să evoluezi mai mult din punct de vedere spiritual.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *