Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 7 IULIE. Zodia care trebuie să fie sinceră!

Taur
Trebuie să faci din confortul și stabilitatea casei tale o prioritate astăzi. Fie că trebuie să discuți cu partenerul de viață anumite subiecte, fie că trebuie să te dedici mai mult activităților plănuite, cumva totul vă aduce mai aproape împreună.

Gemeni
Atunci când înveți să te iubești pe tine, știi că poți să-ți lasa vocea să-ți exprime direct dorințele pentru că acestea semnifică adevărului tău suprem. Nodul nord te ajută astăzi să fii sincer cu tine și să fii clar în afirmații, iar ceilalți trebuie să respecte acest lucru.

Rac
Casa a nouă arată că voi vă pregătiți de pe acum bagajele măcar în gând spre o nouă destinație. Aveți nevoie de un timp de vindecare, de evoluție și de liniște pentru a putea să vedeți clar ceea ce vă doriți și ce aveți de făcut de acum încolo.

Leu
Noi evenimente interesante se anunță în viață ta, iar asta îți face bine. Nu totul se mișcă rapid, dar parcă ai timp să asimilezi procesul de transformare prin care treci în acest moment. Comunicarea deschisă cu persoană iubită te poate ajută mai mult decât crezi.

Fecioară
Mercur în casa reputației te ajută să iei deciziile cele mai bune pentru tine în acest moment și cumva nu îți mai pasă de părerea altor persoane. În sfârșit poți obține rezultatele mult dorite, trebuie doar să fii persuasiv.

Balanță
Viața este o aventură pentru tine în această perioada, iar din punct de vedere social te simți mai deschis și mai dispus spre noi încercări. Poate că este momentul să-ți faci un nou prieten sau chiar iubit, dacă ești sigură.

Scorpion
Astrele te încurajează astăzi să pui mai mult efort în construirea unei relații sănătoase și mature cu persoană iubită. Poate că este momentul să vorbești despre planurile pe termen lung pe care vrei să le faceți împreună, iar asta te va ajuta să vezi și opinia ei.

Săgetător
Astăzi poți simți o nevoie acută să ieși din casă și să faci lucruri interesante. Poate că vremea nu va ține cu tine, cei din jur nu au timp sau poate ești prins la servici, dar nu este nicio problemă, deoarece weekendul sau vacanța este foarte aproape.

 Capricorn
Marte te face să fii mai agitat decât în mod normal și trebuie să te asiguri că tot ce zici este ceea ce îți dorești cu adevărat să exprimi, deoarece altfel poți intra în probleme. Trebuie să detectezi locul în care încep toate conflictele sau nemulțumirile din prezent și există o posibilitatea că acestea să vină din lipsa ta de încredere în tine sau în planurile pe care le ai.

Vărsător
Tot ceea ce faci astăzi este fie pentru copii și pentru fericirea acestora, fie pentru tine și pentru a benefică de câștiguri suplimentare prin speculații. Nu-ți fie frică să mergi spre ceea ce își dorești, astrele te susțin și îți pot îndeplini dorințele cu succes.

 Pești
Comunicarea astăzi îți poate aduce numeroase avantaje, mai ales că te simți în largul tău în prezența persoanelor pe care le întâlnești, iar asta te face să reușești să-ți folosești șarmul cu succes. Curajul îl găsești și din susținerea partenerului de viață.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *